Joulu on jo aivan nurkan takana. On aika tehdä valmisteluja jouluun, ruokkia pikkulinnut, keittää glögiä ja käpertyä illaksi kirjan kanssa pehmoiseen nojatuoliin.

Olen nauttinut amarylliksistä ja hyasinteistä tänä vuonna jo marraskuusta asti. Amaryllikset kasvatin sipuleista. Hyasintit kasvatin sekä sipuleista että ostin kaupasta nuppuisina.

Mitkä kukat kuuluvat sinun jouluusi?

Oletko kokeillut hyasintin sipulin kasvattamista hyasinttilaseissa? Vinkki malttamattomalle: Onnistuu myös pesemällä nupullaan olevan hyasintin juuristosta multa pois ja asettamalla se juurineen lasiin. 

Näin joulun lähestyessä haluan toivottaa sinulle ihanaa ja rauhaisaa Joulun aikaa! Piparin tuoksua, iloa ja valoa! Toiveikasta vuoden vaihdetta ja Onnellista Uutta Vuotta!

Nähdään blogissa ja puutarhassa jälleen ensi vuonna!

Ensi vuonna on jälleen uusia juttuja tulossa. Olen myös mielelläni apunasi puutarhan suunnittelussa ja uuden ideoinnissa. Suunnittelen sekä uusia pihoja että pihamuutoksia yksityispihoille. Autan sinua luomaan puutarhastasi paikan, jossa viihdyt – niin arkena kuin juhlassakin!

Lue lisää:

Joulu alkaa hyasintin tuoksusta

3 tunnelmavinkkiä pimeään puutarhaan

Piditkö lukemastasi? Haluatko lisää ajankohtaista asiaa, inspiraatiota ja käytännöllisiä vinkkejä, jotta nauttisit omasta puutarhastasi enemmän?