Suunnitteluapua puutarhapulmiin -henkilökohtaisesti verkossa!

Sinulla on paljon hyviä ideoita, mutta ET LÖYDÄ RATKAISUA PUUTARHAPULMIISI. 

Tarvitset jonkun auttamaan sinua, jotta PÄÄSET TAAS TYYLILLÄ  ETEENPÄIN.

Se on TÄSMÄLLEEN sitä, mitä teen. Autan sinua mielelläni!

 

Mihin etsit ratkaisua?

Oman puutarhan suunnittelu ja toteutus on aivan ihanaa! – yhtä aikaa luovaa ja haastavaa. Samalla saa nähdä konkreettisesti työnsä tuloksen.

Joskus voi kuitenkin tulla eteen kohtia, joita ei vain millään saa ratkaistua? Jotain puuttuu, mutta mitä se voisi olla?

Tällaisissa pulmatilanteissa olen auttanut monia.

Näe puutarhasi suunnittelijan silmin

Autan sinua näkemään puutarhasi ammattilaisen silmin.

Keskustelemme yhdessä vaihtoehdoista ja kerron sinulle oman henkilökohtaisen näkemykseni – sinun tyyliisi ja toiveisiisi perustuen.

Voimme ratkaista puutarhasi yksittäisiä ongelmakohtia, valita sopivia kasveja tai hio puutarhasi tyyliä kohdalleen. Voimme tutkia materiaalivaihtoehtoja, suunnitella tilankäyttöä tai mitä tahansa sinulla on puutarhassasi tällä hetkellä ajankohtaisena haasteena.

Ammattitaitoni on käytettävissäsi.

Sinulle sopiva puutarha

Pihassa on monia kohtia, jotka voivat olla haasteena.

Kyseessä voi olla esimerkiksi terassialueen ympäristö, tarvittava näkösuoja naapuriin tai sisäänkäynnin muokkaaminen näyttävämmäksi ja toimivammaksi. Puutarhasi tulee tuntua hyvältä!

Lukuisien konsultointi-  ja suunnittelukohteiden kokemuksellani autan mielelläni myös sinua!

Ehkä on mukavinta, kun kuulet kokemuksia suoraan asiakkailtani

 

Oli todella matala kynnys ottaa yhteyttä näin verkossa. Tämä tuntui tosi helpolta vaihtoehdolta! Otin ennakkoon muutamia valokuvia pihasta ja sain tarvitsemani suunnitteluavun. Toimi oikeasti tosi hyvin! Tuli selkeästi, että näin tekee. Itse olin miettinyt jo pitkään, selaillut kuvia enkä oikeasti ollut keksinyt mitään. Skype oli yllättävän helppo, vaikka nyt eka kertaa sitä käytin. Onnistui loistavasti pelkällä älypuhelimella! Suosittelen kyllä heti naapurillekin, joka on myös pohtinut omaa pihaansa.

Hanna-Mari Virtanen, Sotkamo

 

 

”Olimme pohtineet jo jonkin aikaa pienen rivitalopihamme uudelleenjärjestelyä, koska viljelylaatikot kaipasivat enemmän aurinkoa ja ruokailuryhmä suojaisampaa paikkaa. Meillä oli ajatuksia uudesta järjestyksestä, mutta emme päässeet eteenpäin. Innostuimme Puksipuun verkkovalmennuksesta ja tilasimme netistä Puksipuun Suunnitteluapua puutarhapulmiisi – henkilökohtaisesti verkossa –palvelun.

Skypessä Sari tarkensi vielä ennakkoon lähettämiämme kuvia ja lähtötietolomaketta. Hän jakoi näytössä kuviamme ja yhdessä kävimme pihaa kohta kohdalta läpi. Tunnin keskustelun jälkeen meillä oli selvä suunnitelma pihan uudelleenjärjestelyyn. Yllätyimme, kuinka tehokkaasti valmennus toimi. Mukava, kun Sari kuunteli tarkasti toiveitamme, jotka pystymme toteuttamaan. Koimme, että saimme verkkovalmennuksesta paljon enemmän kuin osasimme odottaa.

Kirjoitimme keskustelusta mustiinpanot samana iltana ja jo seuraavana iltana aloitimme pihan uudistuksen. Tapamme mukaisesti uudistamme pihaa pikkuhiljaa. Suosittelemme Puksipuun verkkovalmennusta!”

M&J, Jyväskylä, IG:ssa @pikkupihamme

Hemmottele itseäsi

Miksi painisit saman ongelman parissa. Saat apua nopeasti ja pääset  puutarhasi laitossa sujuvasti eteenpäin.

Joustava ajanvaraus

Voit varata ajan silloin, kun sinulle sopii. Aikoja valittavissa verkossa ajanvarauskalenterista tai soittamalla.

Ihana lahja!

Maksa verkkokaupassa ja tulosta lahjakortti heti. Laita vain kuoreen ja lahja on valmis annettavaksi.

Ohjeet löydät PuksipuuShopista!

Pihasuunnittelua ja ratkaisuja verkossa -henkilökohtaisesti  199 €