Suunnitteluapua puutarhapulmiisi - henkilökohtaisesti verkossa

Sinulla on paljon hyviä ideoita, mutta ET LÖYDÄ RATKAISUA PUUTARHAPULMIISI.

Tarvitset jonkun auttamaan sinua, jotta PÄÄSET TAAS TYYLILLÄ  ETEENPÄIN.

Se on TÄSMÄLLEEN sitä, mitä teen. Autan sinua mielelläni!

Mihin etsit ratkaisua?

Oman puutarhan suunnittelu ja toteutus on aivan ihanaa! – yhtä aikaa luovaa ja haastavaa. Samalla saa nähdä konkreettisesti työnsä tuloksen.

Joskus voi kuitenkin tulla eteen kohtia, joita ei vain millään saa ratkaistua? Jotain puuttuu, mutta mitä se voisi olla?

Tällaisissa pulmatilanteissa olen auttanut monia.

Näe puutarhasi suunnittelijan silmin

Autan sinua näkemään puutarhasi ammattilaisen silmin.

Keskustelemme yhdessä vaihtoehdoista ja kerron sinulle oman henkilökohtaisen näkemykseni – sinun tyyliisi ja toiveisiisi perustuen.

Voimme ratkaista puutarhasi yksittäisiä ongelmakohtia, valita sopivia kasveja tai hio puutarhasi tyyliä kohdalleen. Voimme tutkia materiaalivaihtoehtoja, suunnitella tilankäyttöä tai mitä tahansa sinulla on puutarhassasi tällä hetkellä ajankohtaisena haasteena.

Ammattitaitoni on käytettävissäsi.

 

Sinulle sopiva puutarha

Pihassa on monia kohtia, jotka voivat olla haasteena.

Kyseessä voi olla esimerkiksi terassialueen ympäristö, tarvittava näkösuoja naapuriin tai sisäänkäynnin muokkaaminen näyttävämmäksi ja toimivammaksi. Puutarhasi tulee tuntua hyvältä!

Lukuisien konsultointi-  ja suunnittelukohteiden kokemuksellani autan mielelläni myös sinua!

Ehkä kuulet mieluiten kokemuksia suoraan asiakkailtani

 

””Oli oikein hyvä! Tällaista en ollut ennen kokeillut. Ajattelin, että kun on tarpeeksi tehnyt ja alansa osaava ammattilainen, niin aina ei tarvitse käydä paikalla. Sitä näkee jo kuvista ja ymmärtää, mitä tarvitaan. Sain pihaan erilaista näkökulmaa. Itse tekee niin helposti päätelmiä, joista ei pääse irti. Tämä verkkokonsultointi oli meidän tarpeisiin oikein sopiva.”

Mira Altis, Seinäjoki

 

 

 

”Aivan loistava! Saimme ratkaistua kaikki kysymykset. Tällainen palvelu sopi minulle hyvin. Olin miettinyt asioita jo itse ennalta, mutta kaipasin ideoita. Sari sai kokonaisuudesta hyvin kiinni lähettämieni kuvien pohjalta. Tämä oli tehokasta ajankäyttöä!”

Kati Sasse, Helsinki

 

 

 

”Oli todella matala kynnys ottaa yhteyttä näin verkossa. Tämä tuntui tosi helpolta vaihtoehdolta! Otin ennakkoon muutamia valokuvia pihasta ja sain tarvitsemani suunnitteluavun. Toimi oikeasti tosi hyvin! Tuli selkeästi, että näin tekee. Itse olin miettinyt jo pitkään, selaillut kuvia enkä oikeasti ollut keksinyt mitään.

Skype oli yllättävän helppo, vaikka nyt eka kertaa sitä käytin. Onnistui loistavasti pelkällä älypuhelimella! Suosittelen kyllä heti naapurillekin, joka on myös pohtinut omaa pihaansa.”

Hanna-Mari Virtanen, Sotkamo

 

”Paritalopihamme uudistaminen oli jo pitkään ollut mielessämme, samoin suunnitelmamme siitä ruutupaperilla. Käytännön toteutus kuitenkin puuttui. Kaipasimme ammattilaisen näkemystä suunnitelmaamme ja käytännön vinkkejä siihen, miten se kannattaisi toteuttaa.

Suunnitteluapua verkossa -palvelu toimi todella hyvin. Kävimme Sarin kanssa ongelmakohdat läpi yksitellen kuvien ja ruutupaperisuunnitelmamme avulla. Hän kuunteli toiveitamme ja ammattitaitoisella, lempeällä tyylillään ratkaisi pulmamme ja auttoi näkemään pihamme kokonaisuutena.

Kätevää, että pystyimme tekemään kaiken tämän kotisohvalta käsin ja Skype tallenteeseen pääsi vielä tarvittaessa palaamaan myöhemminkin.

Kiitos Sari! Voimme todellakin lämpimästi suositella Saria ja Puksipuun Suunnitteluapua verkossa.”

Sipilät, Kauniainen

 

 

 

Puutarhakonsultaatio etänä sujui mainiosti. Molemminpuolinen etukäteen valmistautuminen auttoi keskittymään toiveisiin ja ongelmakohtiin tehokkaasti. Kasvi- ja materiaalivaihtoehtojen tutkiminen ruudulta yhdessä oli helppoa. Puhelutallenteen avulla niihin palaaminen myöhemmin on mahdollista eikä omia muistiinpanoja tarvittu. Lämmin suositus!

Elina Karvonen, Espoo

 

”Paljon kiitoksia! Oli hyvä setti!”

Make, Helsinki

 

 

 

”Olimme pohtineet jo jonkin aikaa pienen rivitalopihamme uudelleenjärjestelyä, koska viljelylaatikot kaipasivat enemmän aurinkoa ja ruokailuryhmä suojaisampaa paikkaa. Meillä oli ajatuksia uudesta järjestyksestä, mutta emme päässeet eteenpäin. Innostuimme Puksipuun verkkovalmennuksesta ja tilasimme netistä Puksipuun Suunnitteluapua puutarhapulmiisi – henkilökohtaisesti verkossa –palvelun.

Skypessä Sari tarkensi vielä ennakkoon lähettämiämme kuvia ja lähtötietolomaketta. Hän jakoi näytössä kuviamme ja yhdessä kävimme pihaa kohta kohdalta läpi. Tunnin keskustelun jälkeen meillä oli selvä suunnitelma pihan uudelleenjärjestelyyn. Yllätyimme, kuinka tehokkaasti valmennus toimi. Mukava, kun Sari kuunteli tarkasti toiveitamme, jotka pystymme toteuttamaan. Koimme, että saimme verkkovalmennuksesta paljon enemmän kuin osasimme odottaa.

Kirjoitimme keskustelusta mustiinpanot samana iltana ja jo seuraavana iltana aloitimme pihan uudistuksen. Tapamme mukaisesti uudistamme pihaa pikkuhiljaa. Suosittelemme Puksipuun verkkovalmennusta!”

M&J, Jyväskylä, IG:ssa @pikkupihamme

 

”Oikein hyvä palvelu! Tätä juuri kaipasin! Verkkosuunnittelu
auttoi pihan laitossa hyvin alkuun. Hyvää voi kehua.”

Mari Eriksson, Vantaa

 

 

Hemmottele itseäsi

Miksi painisit saman ongelman parissa. Saat apua nopeasti ja pääset  puutarhasi laitossa sujuvasti eteenpäin.

Joustava ajanvaraus

Voit varata ajan silloin, kun sinulle sopii. Aikoja valittavissa verkossa ajanvarauskalenterista tai soittamalla.

Ihana lahja!

Maksa verkkokaupassa ja tulosta lahjakortti heti. Laita vain kuoreen ja lahja on valmis annettavaksi.

Ohjeet löydät PuksipuuShopista!

Pihasuunnittelua ja ratkaisuja verkossa

-henkilökohtaisesti  199 €