Suunnitteluapua puutarhapulmiisi - henkilökohtaisesti verkossa

Sinulla on paljon hyviä ideoita, mutta ET LÖYDÄ RATKAISUA PUUTARHAPULMIISI.

Tarvitset jonkun auttamaan sinua, jotta PÄÄSET TAAS TYYLILLÄ  ETEENPÄIN.

Se on TÄSMÄLLEEN sitä, mitä teen. Autan sinua mielelläni!

Mihin etsit ratkaisua?

Oman puutarhan suunnittelu ja toteutus on aivan ihanaa! – yhtä aikaa luovaa ja haastavaa. Samalla saa nähdä konkreettisesti työnsä tuloksen.

Joskus voi kuitenkin tulla eteen kohtia, joita ei vain millään saa ratkaistua? Jotain puuttuu, mutta mitä se voisi olla? Tällaisissa pulmatilanteissa olen auttanut monia.

Pihasuunnittelu verkossa on nopea ja tehokas tapa löytää pihallesi sopivat ratkaisut yhdessä.

 

Näe puutarhasi suunnittelijan silmin

Autan sinua näkemään puutarhasi ammattilaisen silmin.

Keskustelemme yhdessä vaihtoehdoista ja kerron sinulle oman henkilökohtaisen näkemykseni – sinun tyyliisi ja toiveisiisi perustuen.

Voimme ratkaista puutarhasi yksittäisiä ongelmakohtia, valita sopivia kasveja tai hio puutarhasi tyyliä kohdalleen. Voimme tutkia materiaalivaihtoehtoja, suunnitella tilankäyttöä tai mitä tahansa sinulla on puutarhassasi tällä hetkellä ajankohtaisena haasteena.

Pihasuunnittelu verkossa sopii puutarhoille kautta Suomen.

Ammattitaitoni on käytettävissäsi.

 

Sinulle sopiva puutarha

Pihassa on monia kohtia, jotka voivat olla haasteena.

Kyseessä voi olla esimerkiksi terassialueen ympäristö, tarvittava näkösuoja naapuriin tai sisäänkäynnin muokkaaminen näyttävämmäksi ja toimivammaksi. Puutarhasi tulee tuntua hyvältä!

Lukuisien konsultointi-  ja suunnittelukohteiden kokemuksellani autan mielelläni myös sinua!

Olen auttanut satoja pihan omistajia toteuttamaan unelmiaan Helsingistä Sinettään.

Ehkä kuulet mieluiten kokemuksia suoraan asiakkailtani:

 

”Aivan loistava! Saimme ratkaistua kaikki kysymykset. Tällainen palvelu sopi minulle hyvin. Olin miettinyt asioita jo itse ennalta, mutta kaipasin ideoita. Sari sai kokonaisuudesta hyvin kiinni lähettämieni kuvien pohjalta. Tämä oli tehokasta ajankäyttöä!

Kati Sasse, Helsinki

 

 

”Verkkokonsultointi oli hyvä, kevyt tapa saada ammattilaisen näkemys omaan pihaan. Sari oli valmistautunut tapaamiseen hyvin ja oli valmis muuttamaan suunnitelmaa myös niin sanotusti lennosta keskustelussa esiin tulleiden toiveiden mukaan.

Kiireetön tapaaminen, jossa sai pohtia oman pihan ongelmakohtia ammattilaisen opastuksella. Samalla sai varmistusta omille ajatuksille siitä, mitä kannattaa edistää ja millaiset asiat eivät pieneen pihaan sovi.

Sarilta sai myös hyvät täsmävinkit pihan puihin ja istutuksiin.

Sari Hawkins, Helsinki

 

 

””Oli oikein hyvä! Tällaista en ollut ennen kokeillut. Ajattelin, että kun on tarpeeksi tehnyt ja alansa osaava ammattilainen, niin aina ei tarvitse käydä paikalla. Sitä näkee jo kuvista ja ymmärtää, mitä tarvitaan.

Sain pihaan erilaista näkökulmaa. Itse tekee niin helposti päätelmiä, joista ei pääse irti. Tämä verkkokonsultointi oli meidän tarpeisiin oikein sopiva.”

Mira Altis, Seinäjoki

 

 

”Puutarhakonsultaatio etänä sujui mainiosti. Molemminpuolinen etukäteen valmistautuminen auttoi keskittymään toiveisiin ja ongelmakohtiin tehokkaasti. Kasvi- ja materiaalivaihtoehtojen tutkiminen ruudulta yhdessä oli helppoa. Puhelutallenteen avulla niihin palaaminen myöhemmin on mahdollista eikä omia muistiinpanoja tarvittu. Lämmin suositus!”

Elina Karvonen, Espoo

 

 

 

”Paljon kiitoksia! Oli hyvä setti!”

Make, Helsinki

 

 

”Paritalopihamme uudistaminen oli jo pitkään ollut mielessämme, samoin suunnitelmamme siitä ruutupaperilla. Käytännön toteutus kuitenkin puuttui. Kaipasimme ammattilaisen näkemystä suunnitelmaamme ja käytännön vinkkejä siihen, miten se kannattaisi toteuttaa.

Suunnitteluapua verkossa -palvelu toimi todella hyvin. Kävimme Sarin kanssa ongelmakohdat läpi yksitellen kuvien ja ruutupaperisuunnitelmamme avulla. Hän kuunteli toiveitamme ja ammattitaitoisella, lempeällä tyylillään ratkaisi pulmamme ja auttoi näkemään pihamme kokonaisuutena.

Kätevää, että pystyimme tekemään kaiken tämän kotisohvalta käsin ja videotallenteeseen pääsi vielä tarvittaessa palaamaan myöhemminkin.

Kiitos Sari! Voimme todellakin lämpimästi suositella Saria ja Puksipuun Suunnitteluapua verkossa.”

Sipilät, Kauniainen

 

 

Tuli aivan ihana! Jännitti aluksi kovasti, mutta Sarin kanssa on niin helppo jutella ja suunnitella. Hän sai kiinni juuri siitä, mitä halusin. Istutusalueen pallotuijat ja ukkolaukat osuivat aivan kohdalleen – pallot ovat niin minun juttu.

Valittujen kasvien korkeuserot, värit ja kukinta-ajat tuovat iloa koko kesäksi. En olisi uskonut, että mitään tällaista voisi saada meidän istutusaltaisiin aikaiseksi. Sari on kyllä taitava.”

Heidi Tuusulasta

 

 

”Jatkoimme Puksipuun / Sari Lampisen kanssa keväällä alkanutta yhteistyötä verkkotapaamisen muodossa. Pihan suunnittelu eteni tällä tavalla kerrassaan erinomaisesti!

Kuten fyysisessä tapaamisessa, niin tässäkin tuli valtavasti arvokkaita ideoita ja tietoja. Olikin mahtavaa, että verkkotapaamisesta sai heti sen päätyttyä tallenteen, josta pystyi tarkistamaan ja tarkentamaan asioita.

Suosittelen kokeilemaan, verkkotapaaminen on tehokas tapa saada Sarin oivallista tukea!

Marja Tahvanainen, Espoo

 

 

”Olimme pohtineet jo jonkin aikaa pienen rivitalopihamme uudelleenjärjestelyä, koska viljelylaatikot kaipasivat enemmän aurinkoa ja ruokailuryhmä suojaisampaa paikkaa. Meillä oli ajatuksia uudesta järjestyksestä, mutta emme päässeet eteenpäin. Innostuimme Puksipuun verkkovalmennuksesta ja tilasimme netistä Puksipuun Suunnitteluapua puutarhapulmiisi – henkilökohtaisesti verkossa –palvelun.

Tapaamisemme aikana

Sari tarkensi vielä ennakkoon lähettämiämme kuvia ja lähtötietolomaketta. Hän jakoi näytössä kuviamme ja yhdessä kävimme pihaa kohta kohdalta läpi. Tunnin keskustelun jälkeen meillä oli selvä suunnitelma pihan uudelleenjärjestelyyn. Yllätyimme, kuinka tehokkaasti valmennus toimi. Mukava, kun Sari kuunteli tarkasti toiveitamme, jotka pystymme toteuttamaan. Koimme, että saimme verkkovalmennuksesta paljon enemmän kuin osasimme odottaa.

Kirjoitimme keskustelusta mustiinpanot samana iltana ja jo seuraavana iltana aloitimme pihan uudistuksen. Tapamme mukaisesti uudistamme pihaa pikkuhiljaa. Suosittelemme Puksipuun verkkovalmennusta!”

M&J, Jyväskylä, IG:ssa @pikkupihamme

 

 

 

”Oli todella matala kynnys ottaa yhteyttä näin verkossa. Tämä tuntui tosi helpolta vaihtoehdolta! Otin ennakkoon muutamia valokuvia pihasta ja sain tarvitsemani suunnitteluavun. Toimi oikeasti tosi hyvin! Tuli selkeästi, että näin tekee. Itse olin miettinyt jo pitkään, selaillut kuvia enkä oikeasti ollut keksinyt mitään.

Skype oli yllättävän helppo, vaikka nyt eka kertaa sitä käytin. Onnistui loistavasti pelkällä älypuhelimella! Suosittelen kyllä heti naapurillekin, joka on myös pohtinut omaa pihaansa.”

Hanna-Mari Virtanen, Sotkamo

 

 

 

Oikein hyvä palvelu! Tätä juuri kaipasin! Verkkosuunnittelu
auttoi pihan laitossa hyvin alkuun. Hyvää voi kehua.”

Mari Eriksson, Vantaa

 

 

Verottajan ohjeistus oikeudesta kotitalousvähennykseen: Suunnittelutyö, kun se on vähäinen osa muuta, laajempaa vähennyksen oikeuttavaa työtä.

Suunnittelutapaamistamme varten tarvitset:
  • Tarvitset vain tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen ja olet valmis suunnittelemaan kanssani verkossa. Lähetän sinulle linkin, jota klikkaamalla pääset suoraan ruudultasi yhteiseen suunnittelusessioomme. Tapaamme verkossa ja se on kuin istuisimme yhdessä saman pöydän ääreen suunnittelemaan. Etsimme sopivat ratkaisut juuri sinun puutarhaasi.
  • Piha tai parveke – olipa kyseessä rivitalohuoneiston tai omakotitalon piha-alue. Suunnittelutarpeesi voi koskea yksittäistä istutusaluetta, kasvivalintoja, pihasi osaa, toimintojen sijoittamista, näkösuojia, materiaalivalintoja, rakentamisratkaisuja tai muuta pihasi ongelmakohtaa.
  • Voit huoletta keskittyä suunnittelemaan kanssani. Voit varata itsellesi muistiinpanovälineet tai tonttisi pohjakartan. Sinun ei kuitenkaan tarvitse laatia muistiinpanoja, sillä saat halutessasi tapaamisestamme videotallenteen. Voit palata siihen aina uudelleen ja kerrata yhdessä tekemässä ratkaisut. Näin luomamme visio säilyy kirkkaana, vaikka toteuttaisit pihasi muutoksia pidemmänkin ajan kuluessa.
  • Varaa suunnittelutapaamiseemme aikaa 1 tunti.
Sanna Lehto 4/2019 Viherpiha kuvassa Sari Lampinen puutarhasuunnittelu

Hei! Olen Sari Lampinen, puutarhasuunnittelija MSGD. Perustin yksityispihoihin erikoistuneen Puutarhasuunnittelu Puksipuun v. 2004.  Olen ratkonut verkossa pihojen suunnittelupulmia jo vuodesta 2017. Vastaan myös pihasuunnittelukysymyksiin Viherpiha -lehden asiantuntijapalstalla.

Kuva: Viherpiha © Sanna Lehto
Pihasuunnittelu ja ratkaisut verkossa - henkilökohtaisesti.

Ratkaisut pihaasi 3 – 2 – 1 – VALMIS!

Miksi painisit viikko toisensa jälkeen saman ongelman parissa? Verkkosuunnittelun avulla saat avun nopeasti. Pääset puutarhasi laitossa sujuvasti eteenpäin ja tekemään juuri sitä, mistä nautit eniten.

Helppo antaa lahjaksi!

Pihasuunnittelu verkossa on ihana, persoonallinen lahja, joka ilahduttaa puutarhaharrastajaa ja pihansa laittajaa. Maksat vain verkkokaupassa ja voit tulostaa lahjakortin saman tien. Sujauta se kauniiseen kuoreen – lahjasi on valmis annettavaksi!

Ohjeet ja kaiken tarvitsemasi löydät PuksipuuShopista!

Joustava ajanvaraus

Voit varata ajan silloin, kun sinulle sopii. Aikoja valittavissa verkossa ajanvarauskalenterista tai soittamalla.

Tarvittaessa myös ajankohdan muuttamainen onnistuu sujuvasti saamasi linkin kautta. Varaa aika