sari lampinen – Puutarhasuunnittelu puksipuu

 

Tyylitesti: Tuo tyylisi omaan pihaasi

 

Löydä OMA puutarhatyylisi

Tyyli on hyvin inspiroiva asia ja olet varmasti miettinyt sitä paljonkin.

Oletko tullut pohtineeksi, minkä tyylinen oman puutarhasi tai parvekkeesi tulisi olla? Entä tiedätkö, millainen puutarha sinulle sopisi parhaiten? Ja ennen kaikkea, kuinka ilmentäisit omaa tyyliäsi puutarhan keinoin?

Usein meillä on vahvimpana yksi ominainen tyyli. Koska kuitenkin olemme ihmisiä – ihmeellisiä ja monipuolisia – niin harvoin meitä ilmentää vain yksi tyyleistä. Mukaan tarvitaan usein ripaus toista. Se tekee kokonaisuuden mielenkiintoiseksi.

Autan sinua siirtämään tyylisi omaan puutarhaasi!

Hei

Olen Sari Lampinen

Olen yksityispihoihin erikoistunut puutarhasuunnittelija ja mietin työssäni tyylejä päivittäin. Minun asiakkaani ovat ihania, persoonallisia, aktiivisesti asioista kiinnostuneita, itseään monipuolisesti ilmentäviä ja ympäristöstään kiinnostuneita. Kaikkiaan ihmisiä isolla I:llä

Kun alan suunnitella puutarhaa, hahmottelen sille mielessäni asiakkailleni sopivan tyylin ja tunnelman. Saan vaikutteita heidän persoonastaan, kodistaan ja elämäntyylistään. . Se on itseasiassa aivan välttämätöntä! Vahvimmin ilmenevän päätyylin lisäksi havainnoin vinkkejä, millä tavoin he ovat päätyyliään ehkä jo maustaneet tai mitä siihen lisäisin tuodakseni heidän persoonansa enemmän esille puutarhassa.

Kosko puutarhan tyyli on suunnittelussa sen kokoava voima ja suunnittelua ohjaava kartta, olen laatinut myös sinun avuksesi Puksipuun Tyylitestin ja Tyylioppaan.

Esittelen seuraavaksi puutarhan päätyylit. Nauti ja ota myös puutarhan tyyli omaksesi!

PUKSIPUUN TYYLITESTI

Puutarhan päätyylit

Moderni

Moderni puutarhatyyli heijastaa nykyarkkitehtuuria, uusia materiaaleja ja elämäntapaa. Se on luotu monipuolista ja rentoa vapaa-ajan viettoa varten. Tästä johtuen oleskelualueet ovat pihalla tärkeässä osassa. Terassista tuleekin kesällä toinen olohuone sohvaryhmineen ja kalusteineen.

Romanttinen

Romanttisessa puutarhassa on runsautta ja aistikkuutta. Se voi olla tyyliltään uusvanha kartanopuutarha, muistuttaa englantilaista ́mökkipuutarhaa ́ tai olla kepeä ja koristeellinen. Puutarha on jaettu ’vihreisiin huoneisiin ́, joiden joukkoon sopii hyvin myös koristeellinen keittiö- tai hedelmäpuutarha.

Luonnollinen

Luonnollinen tyyli saa suurimman inspiraationsa itse tontista, sen luonnosta ja ympäristöstä. Ekologiset ja luonnonmukaiset ratkaisut sekä rauhallinen, vehreä tunnelma korostavat luonnonmukaista tyyliä. Kasvillisuus ja luonnonelementit ovat rakenteita tärkeämmässä osassa.

 

Klikkaa yllä ´Let´s start´

Testaa tyylisi ja siirrä se oppaan avulla puutarhaasi

Puksipuun Tyyliopas neuvoo tiiviisti ja selkeästi, mitkä ovat oman tyylisi ominaispiirteet puutarhaan sovellettuna, mistä elementeistä kyseinen puutarhatyyli koostuu ja millaisia kasveja sinun kannattaa valita pihallesi. Opas toimii karttana, kuinka siirrät tyylisi omaan puutarhaasi. Se antaa sinulle näkemyksen oman pihasi kehittämiseen ja varmistat, että puutarhastasi tulee aivan omanoloisesi!

helppoa kuin 1,2,3

Kuinka teen tyylitestin ja saan oppaan

Miten Puksipuun Tyylitesti tehdään

Klikkaa testin olevaa sinistä painiketta nimeltä ”Let´s Play”. On aika heittäytyä peliin mukaan!

Testissä on kuusi kysymystä ja aina kolme vastaus vaihtoehtoa, joista valitset yhden sinusta omimmalta tuntuvan vastauksen. Kun olet vastannut kaikkiin kysymyksiin, saat tulokseksi omaan puutarhaan sopivan päätyylisi.

Entä jos mieleisiä vastausvaihtoehtoja olisi ollut muitakin

Voit tehdä testin vielä uudelleen. Erityisesti jos joihinkin kysymyksiin olisi mielestäsi ollut kaksi aivan samanarvoista vastausta.

Saatat löytää kaipaamasi salaisen mausteen puutarhatyyliisi tai tulos vahvistaa entisestään jo saamaasi päätyyliä.

Mitä teen Puksipuun Tyylitestin tuloksen saatuani

Olet löytänyt oman puutarhatyylisi – Onneksi olkoon!

Olen testannut Puksipuun Tyylitestin lukuisilla asiakkaillani. Palaute on ollut erittäin hyvä ja tulokseksi saadut tyylit ovat pitäneet tarkasti paikkaansa.

Tyyliopas kuvaa sinulle selkeästi ja tiiviisti tyylisi tärkeimmät linjat sekä elementit. Se on kuin kartta, jota seuraamalla sinun on helppo tarkistaa sopivatko uudet puutarhaideat omimpaan tyyliisi. Lähetän sinulle myös sähköpostitse ohjeita, kuinka viet oppaan neuvoja käytäntöön.

Rullaa sivulla alaspäini ja klikkaa ´LÄHETÄ MINULLE OPAS’.

Entä, jos en halua tehdä testiä

Jos olet jo aivan varma omasta puutarhatyylistäsi etkä halua tehdä testiä, voit silti tilata laatimani tyylioppaan. Lisää vain tietosi sivun alaosaan ja klikkaa painiketta ’ Kyllä, lähetä minulle oppaani!’ 

"Tyyliopas kuvaa sinulle selkeästi ja tiiviisti tyylisi tärkeimmät linjat sekä elementit. Se on kuin kartta, jota seuraamalla sinun on helppo tarkistaa sopivatko uudet puutarhaideat tyyliisi.

Sari Lampinen

"Jo yli 2 000 ihmistä on löytänyt oman puutarhatyylinsä Puksipuun Tyylitestin avulla. Tervetuloa inspiroituneeseen joukkoon! Muutetaan maailma yhdessä puutarha kerrallaan!

Sari Lampinen

"Olemme ihmisiä ja siksi mielenkiintoisia. Saatat löytää päätyylisi rinnalle täydentävän tyylin, jota voit käyttää salaisena mausteena puutarhassasi.

Sari Lampinen

sinulla tuossa tuokiossa

Saat Puksipuun Tyylioppaan ja vinkkejäni sen käyttöön

Haluatko oppia lisää tyylistäsi?