Suunnittelukäynti omalla pihallasi - Ratkaisuja. Uusia ideoita.

Tämä on juuri sitä, missä voin auttaa sinua!

Suunnittelukäynnin avulla saat nopeallakin aikataululla:

 • selkeän näkemyksen ja ideat puutarhasi kehittämiseen
 • henkilökohtaista apua tonttisi ongelmien ratkaisuun
 • kirjalliset yleisohjeet rakentamiseen ja ylläpitoon
 • 10 %:n alennuksen edustamistani tuotteista ja tuotesarjoista

Asiakkaideni kokemukset kuvaavat Suunnittelukäyntiä varmasti parhaiten:

”Kattavasti neuvoja ja näkökulmia niin rakentamiseen, kasvien valintaan kuin pihan hoitoonkin. Sari lähti suunnittelussa täysin pihan tilasta ja meidän toiveista, ja pystyi samanaikaisesti nostamaan esiin sekä yleisilmeeseen liittyviä ehdotuksia että tarjoamaan hyvin yksityiskohtaisia kasvisuosituksia ja ideoita. Käynnistä oli todella paljon apua.”

Mia ja Kim, Espoo

¨Kiitos tosi paljon! Saimme pitkän listan kysymyksiä ratkottua. Pihassa on ollut niin paljon tekemistä, että on ollut todella vaikea päättää, mitä tekisi ja mistä edes aloittaisi. Asiantuntijan kanssa oli selkeä käydä piha lävitse kohta kohdalta. Nyt tiedän, mitä tehdä ennen tulevia juhlia ja mistä jatkaa sitten myöhemmin.¨

Taina H., Helsinki

¨Sari oli erittäin ammattitaitoinen ja hän osasi kuunnella herkällä korvalla toivetamme. Pihasuunnitelmastamme tuli juuri sellainen, mitä toivoimmekin ja mitä emme olisi osanneet omin päin mitenkään suunnitella.¨

Katri & Jussi

¨Aivan mahtavia nämä ajatukset! Nyt saadaan aivan uusia lajikkeita puutarhaan. Tässä on otettu kaikki näkökulmat huomioon. Olisi pitänyt jo aiemmin ottaa Sariin yhteyttä. Aivan MAHTAVAA!¨

Tiina Laine, Vantaa

”Juuri sitä, mitä halusin ja sain enemmän kuin osasin odottaa. Pidin erityisesti ohjeiden käytännönläheisyydestä. Suunnittelussa lähdettiin liikkeelle meidän puutarhastamme. Hyödynnettiin olemassa olevaa järkevästi ja ratkaistiin, miten ne voi järjestää paremmin. Puutarha sai selkeän linjan ja muodot. Erinomainen käynti!”

Anitra Lindkvist, Tuusula

”Suunnittelukäynti oli tosi kattava. Käsittelimme mm. kasvit, kaikki pihan pikku detaljit, terassin sijoittamisen ja sen kulut sekä sisäänkäynteihin lisätyt laatoitukset ja muut pihan pinnat. Terassin kulut ja sijoittuminen oli meille tärkeä juttu, jota emme yksin olisi osanneet ratkaista niin taidokkaasti kuin ammattilaisen kanssa. Sarin avulla katsoimme terassin koon ja linjat niin, että se sopii myös talon arkkitehtuuriin. Erityisen hyvää on pihalle syntyvä monimuotoisuus, omien tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Saimme käynnillä tosi paljon uusia näkökulmia. Kaikkiin kysymyksiimme tuli vastaus, lisäksi saimme valtavan paljon uusia ideoita ja näkemyksiä, joita emme olisi itse osanneet edes kysyä. Ammattilaisen avulla saimme mietittyä kaikki pihaan liittyvät asiat kerralla järkeväksi, kauniiksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi.”

Sampsa ja Stiina Hongisto, Vantaa

” Oli todella inspiroiva käynti! Kun tuttu piha on päässyt ´villiintymään´ 20 vuotta, on itse vaikea hahmottaa mitä tekisi – mitä muuttaa ja mitä kunnostaa entiselleen.
Tärkeää oli pihan ja ympäristön muodostaman kokonaisuuden huomioiminen suunnittelussa. Suunnittelukäynti auttoi hahmottamaan tilaa sekä puutarhan eri osa-alueita, säilyttämään ajallisia kerrostumia ja tuomaan aivan uusia ideoita.
Myös maisema huomioitiin. Oli hieno oivallus, kuinka rakennusten ympärillä voi olla enemmän väriä, hoidetumpaa ja laitetumpaa. Pihapiiristä poispäin liikuttaessa syntyi hieno siirtymä luontoon.”
Mariana ja Wilhelm, Porvoo

” Kiitollinen, että sain monimutkaiset ja monipolviset pihakysymykseni ratkaistua. Nyt tiedämme, mistä lähteä liikkeelle ja miten. Lopputuloksesta tulee tyylikäs! On ihan sellainen olo, että saamme pihan vihdoin valmiiksi.

Peräkärryn piilotus etupihalla oli parasta! Löytyi ratkaisu, jota emme olisi osanneet itse keksiä.

Sarilla on kuunteleva, todella hyvä tyyli ja ratkaisukeskeinen ote. Ihana ratkoa hänen kanssaan yhdessä kodin ja pihapiirin ongelmakohdat. Olisi luksusta, jos tällainen ´puutarhavalmentaja´ olisi käytettävissä koko ajan!”
Konsultointiasiakas Kaleva, Kerava

Tarkista seuraavat vaihtoehdot, jos et tarvitse paperilla olevaa suunnitelmaa, vaan ennemminkin sparraajan, joka auttaa sinua kehittämään ideasi toimivaksi kokonaisuudeksi käytännöllisyyttä unohtamatta.

Teemoja suunnittelukäynnille

Valitse sopivin vaihtoehto tai

kysy puutarhasi suunnittelusta juuri

mitä itse tarvitset.

Helppohoitoiset kasvivalinnat

 • Istutusalueiden koko ja sijoittaminen
 • Kasvien värimaailma
 • Oikeat kasvivalinnat puutarhasi tyyliin ja maaperään!
 • Kasveilla pihan kehykset
 • Kasvit koristeistutuksiin
 • Tarvittavat näkösuojaistutukset

Näyttävyyttä sisäänkäyntiin

 • Nopeasti näyttävyyttä ja selkeyttä sisäänkäyntiin!
 • Kulku- ja säilytystarpeet
 • Pintamateriaalit
 • Valaistus
 • Kasvillisuus
 • Tuotteet

Suunnittelukäynti on tehokas tapa saada tarvitsemasi ratkaisut.

Vastaa kyselylomakkeeseen ja varaa tapaamiseemme aikaa 1,5 – 2 tuntia. Saat ratkaisut heti. 

Suunnittelukäynnin voit varata suoraan kalenteristani seuraavalle alueelle: Uusimaa | muualle sopimuksen mukaan

Hinta: 499 € sisältäen matkat ja ennakkovalmistautumisen

Lisätunnit: Suunnitteluaikaa on mahdollista jatkaa siten, että yli 2 tunnin menevä suunnitteluaika laskutetaan käytetyn ajan mukaisesti. Tällöin palkkio  49 €/ 30 min.

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 %.

Varaa aikakalenteristani

Ajan suunnittelukäynnille saat nopeasti – yleensä jo seuraavalle viikolle.

v

Vastaa kyselylomakkeeseen

Perehdyn vastauksiisi jo ennakkoon ja pääsemme tehokkaasti suunnitteluun heti tavatessamme.

Suunnittelu omalla pihallasi

Saat selkeän näkemyksen ja ohjeet, kuinka kehittää puutarhaasi eteenpäin.

”Tosi hyvä käynti! Saimme selkeyttä ja vahvistusta pihamme laittoon. Ideat kuulostavat hyvältä. Itse olen pitkään pohtinut näitä pääsemättä asiassa eteenpäin. Kiva, kun tulee ulkopuolinen auttamaan. Huomaa, että on ammattitaitoa. 

Minua helpottaa valtavasti! Nyt meillä on selkeä suunnitelma ja tieto, miten edetä. Pihan voi toteuttaa omaa tahtiaan, mutta takaraivossa on tarkka tieto, minne ollaan menossa. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.”

Kirsi Luukkonen, Helsinki

”Kiitos suunnittelukäynnistä, saatiin siitä hyviä ja konkreettisia ideoita koko tontille.”

Perhe Järvenpäästä

¨Huonemainen tilankäsittelyllinen suunnittelu auttaa muistamaan ja luomaan toteutuskelpoisen tarinan, joka yhdistyy talon sekä tontin historiaan. Miellyttävä, keskusteleva tyyli, josta tulee kuitenkin hyvin nopeasti täsmällisiä, eteenpäin vieviä ajatuksia ja ohjeita. Suosittelen. Sain paljon enemmän kuin uskalsin odottaa.¨

Aila Aho, Helsinki

”Sain ideoita, joita en olisi muuten tullut edes ajatelleeksi. Näen nyt sieluni silmin saunarakennuksen, seinustalla värikkäät ruukut ja pergolan. Kyllä omalla pihalla saa olla paikka, jossa voi rentoutua.
Enää ei tunnu lohduttomalta, vaan sain positiivisen vireen tekemiseen.”

Laura, Lohja

¨Meillä on ollut pihasta paljon ajatuksia ja vaihtoehtoja. Sekamelskasta oli mahdotonta löytää selkeää kokonaisuutta ja siksi pihan tekemisen aloittaminen oli vaikeaa.
Saimme suunnittelukäynnin aikana selkeän näkemyksen. Nyt piha ei ole kuin tekemistä vaille valmis.¨

Juha-Pekka Salonen, Tuusula

¨Kiitos käynnistä! Siitä oli meille paljon apua. Tulemme varmaan kaikki ehdotukset toteuttamaan.¨

Sari ja Timo

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka varaan ajan suunnittelukäynnille?

Voit klikata tällä sivulla olevia ”Varaa aika”-linkkejä, joista pääset suoraan ajanvarauskalenteriini.

Ajanvarauskalenteristani voit varata itsellesi sopivan ajankohdan.

Jos pihasi sijaitsee jollain muulla paikkakunnalla kuin Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Sipoo, Tuusula ja Vantaa, varaa kalenteristani ´Keskustelu sinulle sopivien suunnittelupalvelujen valitsemiseksi’. Soitan sinulle ja keskustelemme tarkemmin tapaamisen yksityiskohdista.

Suunnittelukäynnin hinta 399 € + matkakulut.

 

Kuinka suunnittelukäyntiin kannattaa valmistautua?

Hyvä kysymys! Ennen suunnittelukäyntiä valmistaudumme molemmat tapaamiseen lähettäessäni sinulle kysymyslomakkeen, jolla kartoitamme toiveesi ja puutarhasi tarpeet. Näin pääsemme paikan päällä ripeästi syventymään ratkaisuihin ja uuden ideointiin.

Jos sinulla on asemakaava tai jokin muu pohjakartta tontistasi, liitä yksi kyselylomakkeen liitteeksi ja pidä toinen (tai mielellään useampi kopio) käsillä muistiinpanojen kirjoittamista varten tapaamisemme aikana. Kynä ja muistikirja ovat aina paikallaan, sillä toteutettavia ideoita kertyy paljon!

Mitä suunnittelukäynnin aikana tapahtuu?

Suunnittelukäynnin aikana perehdymme puutarhasi kehittämiseen omien toiveidesi ja pihasi ominaispiirteiden pohjalta. Teemme ratkaisuja kokonaisuuden toimivuuden kannalta ja panostamme näyttävyyteen helppohoitoisuutta unohtamatta.

Valitsemastasi aihepiiristä riippuen keskitymme tilasuunnitteluun, kasveihin, perehdymme puutarhan materiaaleihin, rakenteisiin tai tuotevalintoihin. Välillä myös niihin kaikkiin!

Suunnittelukäynnin aikana tekemiesi muistiinpanojen lisäksi annan sinulle mm. käyntiä täydentäviä rakennusohjeita, materiaalisuosituksia, kasvilistoja,  hyödyllisiä yhteystietoja sekä pihan hoito-ohjeita.

Suunnittelukäynti on hyvin joustava tapa löytää ratkaisut puutarhaasi.

Kenelle suunnittelukäynti sopii ja kenelle ei ?

Suunnittelukäynti sopii erinomaisesti, jos sinulla on jo olemassa oleva puutarha eikä toiveissasi ole suunnitelmapiirustuksia vaativia, urakoitsijalla teetettäviä toimenpiteitä.

Suunnittelikäynnin aikana ideoimme puutarhallesi selkeän vision, jota sinun on hyvä lähteä toteuttamaan. Valitsitpa minkä tahansa konsultointikokonaisuuksista saat pihasi kehittämistä varten neuvot ja kirjalliset yleisohjeet.

Jos sinulla sen sijaan on uudispiha tai aiot teettää pihasi viherurakoitsijalla, tarvitset pihasuunnitelman mittatarkkoine piirustuksineen ja työselostuksineen niin toteutusta kuin tarjouspyyntöjäkin varten. Tutustu silloin sinulle sopiviin vaihtoehtoihin klikkaamalla tästä.

Nyt myös tilattavissa kirjallinen raportti Suunnittelukäynnin aikana tehdyistä ratkaisuista ja valituista kasveista, materiaaleista, tuotteista sekä ideoista!

Ratkaise pihasi ongelmakohdat tehokkaasti!

 

©2019 Puutarhasuunnittelu Puksipuu | All Rights Reserved | +358 50 3316 091 | Contact | Tietosuojaseloste (GDPR)