Pihasuunnittelu verkossa -lahjakortti suunnitteluapu kautta Suomen

 

Pihasuunnittelu lahjakortti on mieleinen lahja puutarhaharrastajalle tai oman pihansa laittajalle. Lahjansaaja voi valita itselleen sopivan ajankohdan joko verkkoajanvarauskalenteristani tai soittamalla minulle.

Lahjan antaminen on myös sinulle helppoa! Lataat tämän sivun alaosasta mieleisesi lahjakortin kahdesta eri vaihtoehdosta. Tulostat sen ja maksat verkkokaupassa. Lahja on saman tien valmis annettavaksi!

Lahjakortti on voimassa, kun olet maksanut Suunnitteluapua puutarhapulmiisi henkilökohtaisesti verkossa -palvelun ja lisännyt lahjan saajan nimen ja puhelinnumeron kassalla Lisätiedot (tilauksen kommentit) -kohtaan. 

Palvelu sopii kautta Suomen.

Puutarhakonsultaatio etänä sujui mainiosti. Molemminpuolinen etukäteen valmistautuminen auttoi keskittymään toiveisiin ja ongelmakohtiin tehokkaasti. Kasvi- ja materiaalivaihtoehtojen tutkiminen ruudulta yhdessä oli helppoa. Puhelutallenteen avulla niihin palaaminen myöhemmin on mahdollista eikä omia muistiinpanoja tarvittu. Lämmin suositus!” Elina Karvonen, Espoo

Lue lisää verkossa tarjoamastani suunnittelupalvelusta sekä suunnitteluasiakkaideni kokemuksista.

Lahjakortin tilaaminen ja tarvittaessa tulostaminen onnistuu verkossa.

Lähetän sinulle kartongille painetun lahjakortin kuoren kera postitse, jolloin voit sujauttaa mukaan halutessasi henkilökohtaisen viestin.

Voit myös tulostaa lahjakortin itse, jos tarvitset sen heti. Löydät lahjakortin alla olavasta linkistä. Kortti on 2-sivuinen pdf, jonka voit tulostaa kaksipuoleisena haluamassasi koossa ja laittaa sitten vaikka lahjakuoreen.

Tai voit lähettää lahjakortin sähköisesti vastaanottajalle.

Miltä lahjakortti näyttää? Lahjakortin molemmat puolet näet oikealla. Vasemmalla olevaa painiketta napauttamalla sinulle aukeaa sivu, jolta voit tallentaa tai tulostaa lahjakortin saman tien.

Käy vielä maksamassa lahjakortti PuksipuuShopissa ja lahja on valmis annettavaksi. Lahjankortin voit maksaa täällä.