Pihasuunnittelu lahjakortti  -suunnitteluapu verkossa kautta Suomen

 

Pihasuunnittelu lahjakortti on mieleinen lahja puutarhaharrastajalle tai oman pihansa laittajalle. Lahjansaaja voi valita itselleen sopivan ajankohdan joko verkkoajanvarauskalenteristani tai soittamalla minulle.

Lahjan antaminen on myös sinulle helppoa! Lataat tämän sivun alaosasta mieleisesi lahjakortin kahdesta eri vaihtoehdosta. Tulostat sen ja maksat verkkokaupassa. Lahja on saman tien valmis annettavaksi!

Lahjakortti on voimassa, kun olet maksanut Suunnitteluapua puutarhapulmiisi henkilökohtaisesti verkossa -palvelun ja lisännyt lahjan saajan nimen ja puhelinnumeron kassalla Lisätiedot (tilauksen kommentit) -kohtaan. 

Palvelu sopii kautta Suomen.

Puutarhakonsultaatio etänä sujui mainiosti. Molemminpuolinen etukäteen valmistautuminen auttoi keskittymään toiveisiin ja ongelmakohtiin tehokkaasti. Kasvi- ja materiaalivaihtoehtojen tutkiminen ruudulta yhdessä oli helppoa. Puhelutallenteen avulla niihin palaaminen myöhemmin on mahdollista eikä omia muistiinpanoja tarvittu. Lämmin suositus!” Elina Karvonen, Espoo

Lue lisää verkossa tarjoamastani suunnittelupalvelusta sekä suunnitteluasiakkaideni kokemuksista.

Lahjakortin tulostaminen ja maksaminen

Pihasuunnittelu lahjakortti on 2-sivuinen pdf, jonka voit tulostaa kaksipuoleisena haluamassasi koossa ja laittaa sitten vaikka lahjakuoreen. Tai voit lähettää lahjakortin sähköisesti vastaanottajalle.

Valitse toinen alla olevista lahjakorteista. Vaihtoehtojen kuvat näet oikealla ja vasemmalla olevaa painiketta napauttamalla sinulle aukeaa sivulta, jolta voit tallentaa tai tulostaa lahjakortin saman tien.

Käy vielä maksamassa lahjakortti PuksipuuShopissa ja lahja on valmis annettavaksi. Lahjankortin voit maksaa täällä.