Pihasuunnittelu verkossa -lahjakortti.

Voit antaa lahjaksi suunnitteluapua kautta Suomen.

Pihasuunnittelu verkossa -lahjakortti (arvo 299€) on mieleinen lahja puutarhaharrastajalle tai oman pihansa laittajalle.

>> Lahjansaaja voi varata sujuvasti itselleen sopivan ajankohdan joko ajanvarauskalenterista verkossa tai soittamalla minulle. <<

Lahjan antaminen on myös helppoa:

  • Lataa lahjakortti sivun alaosasta. Voit tulostaa sen paperille tai lähettää sähköisessä muodossa lahjansaajalle.
  • Ladattuasi lahjakortin itsellesi, käy maksamassa se verkkokaupassa. Klikkaa verkkokauppaan TÄSTÄ.

Lahjakortti on voimassa, kun olet maksanut Suunnitteluapua puutarhapulmiisi henkilökohtaisesti verkossa -palvelun ja lisännyt lahjansaajan nimen ja puhelinnumeron kassalla kohtaan ”Tilauksen kommentit”.

Palvelu sopii kautta Suomen.

Puutarhakonsultaatio etänä sujui mainiosti. Molemminpuolinen etukäteen valmistautuminen auttoi keskittymään toiveisiin ja ongelmakohtiin tehokkaasti. Kasvi- ja materiaalivaihtoehtojen tutkiminen ruudulta yhdessä oli helppoa. Puhelutallenteen avulla niihin palaaminen myöhemmin on mahdollista eikä omia muistiinpanoja tarvittu. Lämmin suositus!” Elina Karvonen, Espoo

 

Lue lisää verkossa tarjoamastani suunnittelupalvelusta sekä suunnitteluasiakkaideni kokemuksista.

Lahjakortin hankkiminen onnistuu verkossa:

Voit tulostaa lahjakortin itse. Löydät lahjakortin alla olavasta linkistä. Kortti on 2-sivuinen pdf, jonka voit tulostaa kaksipuoleisena haluamassasi koossa ja laittaa sitten vaikka lahjakuoreen.

Tai voit lähettää lahjakortin sähköisesti vastaanottajalle.

Miltä lahjakortti näyttää? Lahjakortin molemmat puolet näet oikealla. Alla olevaa painiketta napauttamalla sinulle aukeaa sivu, jolta voit tallentaa tai tulostaa lahjakortin saman tien.

Käy vielä maksamassa lahjakortti PuksipuuShopissa ja lahja on valmis annettavaksi. Lahjankortin voit maksaa täällä.

Lahjakortti on voimassa vuoden 2024 loppuun.