Resursseja 🪴

Toteuta itsellesi parhaiten sopiva pihaidea!

Tämä tehtävävihko auttaa sinua valitsemaan sinulle ja puutarhallesi sopivimman idean. Nyt on täydellinen hetki harkita, mikä puutarhaideoistasi on toteuttamisen arvoinen. Kun olet tehnyt harkitun päätöksen, on idean toteuttaminen ja erityisesti sen loppuunsaattaminen monin verroin varmempaa.

3 asiaa, jotka vaikuttavat puutarhan kasvien väreihin hortensia

Tehdään maailmasta yhdessä kukoistavampi

Tilaa Puksipuun Uutiskirje

Saat uusia ideoita ja inspiraatiota pihasi suunnitteluun sekä toteutukseen pari kertaa kuussa.

Apunasi pihasi suunnittelussa

Jos et vielä tiedä, millaista apua tarvitsisit ja kuinka voisin auttaa sinua parhaiten, varaa ilmainen 15-minuutin keskusteluaika. Pohditaan yhdessä, mikä palveluistani olisi juuri sinun tarpeeseesi sopivin.

Löydä oma puutarhatyylisi!

Jatka omaa tyyliäsi puutarhassa ja pihasta omanoloisesi. Puutarhatyyli auttaa myös pitämään pihakokonaisuuden ulkanäöltään yhtenäisenä. Se on erinomainen apuväline niin oman pihasi suunnitteluun kuin aloittaessamme yhteistyötä.

Luonnollinen istutustyyli Natural Garden Style

Puutarhasuunnittelu Blogi

Posliinihyasintti – ihastuttava kevätkukkija!

Posliinihyasintti – ihastuttava kevätkukkija!

Jotkut kukat ovat sellaisia, että niiden kukintaa fiilistelee jo hyvissä ajoin vaikka tietäisi niiden kauden olevan tulossa vasta viikon tai parin päästä. Nyt on vihdoin kovasti odottamani aika, jolloin posliinihyasintti (Puschkinia scilloides var. libanotica) vihdoin...

Suihkulähde puutarhaan oman tyylin mukaan

Suihkulähde puutarhaan oman tyylin mukaan

Suihkulähde puutarhaan - mutta millainen? Tämä kysymys saattaa nousta mieleesi, kun pohdit eri vaihtoehtoja. Niin myös Tarjalle, joka haluaa rakentaan pihalleen vesiaiheen. Sain häneltä viestin ja hän mietti seuraavaa: ”Miten oma puutarhatyyli vaikuttaa suihkulähteen...