Valmis rivitalopihan suunnitelma – Nopeasti. Edullisesti. Mittatarkasti.

Pihasuunnittelija Uusimaa Sari Lampinen Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula, Nurmijärvi, Sipoo, Järvenpää, Kerava
 

Onko sinulla uusi tai kunnostusta kaipaava rivitalopiha? Mietitkö, mitä kasveja sinne istuttaisit? Ja minne? Entäpä oletko jo valinnut pihasi tyyliin sopivat materiaalit? Voit jättää jahkailun ja aloittaa muutoksen heti! Ota avuksesi valmiit pihasuunnitelmat rivitalopihalle ja valitse vaihtoehdoista itsellesi sopivin. Tai ilahduta lahjalla pihauudistuksesta haaveilevaa.

 

>> Olen laatinut valmiiksi kolme erilaista ja eri tyylistä suunnitelmaa rivitalon takapihoille. Ota avuksesi laatimani mittatarkka valmissuunnitelma ja voit aloittaa vaikka HETI. Valitse omasi kolmesta vaihtoehdosta!

Valmiit pihasuunnitelmat rivitalopihalle on juuri sinulle sopiva ratkaisu, jos…

– haluat nauttia puutarhan tekemisestä ja toteuttaa pihasi itse

– piha-alueesi on kooltaan seuraava: leveys 4 – 7m x pituus 7 – 11 m.

– haluat valmiiksi harkitun suunnitelman nopeasti ja edullisesti.

 

>> Joustavan ja testatun systeemin avulla voit muuntaa pihasuunnitelman juuri oman tonttisi mittoihin sopivaksi. Mukana seuraa selkeä ohje.

>> Kaikki kasvit menestymisvyöhykkeineen on valittu sinulle valmiiksi. Et koe enää epävarmuutta taimiostoksilla  tai haali heräteostoksia. Säästät hankkimalla oikeat kasvit heti kerralla!

 

Valmiit pihasuunnitelmat rivitalopihalle ja periaatteet niiden laatimisen takana:

Tee-se-itse-pihanlaittajille laatimani valmissuunnitelmat saivat alkunsa Viherpiha -lehteen laatimistani mallipihoista sekä asiakkaitteni toiveista saada niistä tarkat ohjeet kasvi- ja istutussuunnitelmineen. Näiden toiveiden pohjalta toteutin sarjan valmissuunnitelmia, joissa pätevät samat periaatteet kuin muissakin laatimissani puutarhasuunnitelmissa:

Tilankäyttö
Helppous
Oma tyyli
Hyvin suunniteltu tilankäyttö on avain onnistuneeseen puutarhaan! Saat sopivasti mitoitetut tilat oleskeluun sekä puutarhasi istutuksia varten.
Helppous on ollut yksi suunnittelua ohjaavista ajatuksistani. Oikeat kasvivalinnat ja helppohoitoisuutta lisäävät ratkaisut auttavat sinua myös puutarhaa hoitaessasi!
Oma tyyli on tärkeä puutarhassakin! Pihasuunnitelmissa on siksi valittavissa kolme erilaista vaihtoehtoa – moderni, romanttinen ja luonnollinen.
Valmiit pihasuunnitelmat rivitalopihalle ovat käytössäsi SAMAN TIEN, kun haluat aloittaa puutarhasi muutoksen! Saat sen itsellesi parilla klikkauksella ja voit aloittaa vaikka HETI.

Suunnitelma on mitoitettu tulostettavaksi A4-kokoisille arkeille. Piirustukset ja ohjeet etenevät yleiskuvasta mitoitukseen, materiaaleihin ja lopuksi kasvisuunnitelmiin. Samassa järjestyksessä, kuin toteutat pihasikin. Suunnitelmassa on ohjeineen yhteensä 11 sivua.

 

Mukana pihan materiaalit

Valmiit pihasuunnitelmat rivitalopihalle  säästävät sinut materiaalien etsimisen ja vertailun vaivalta. Saat luettelon sopivista pinta- ja rajausmateriaaleista sekä tarkat tuotenimet ja värisävyt. (Valitsemistani tuotteista on saatavissa useampiakin värejä, joten voit helposti vaihtaa sävyä tarvittaessa.)  Mukana on lisäksi puutarhaasi sopivat ruukut sekä muita pihatuotteita.

 

Kasvillisuus istutussuunnitelmineen

Suunnitelmapakettisi sisältää myös kasvi- ja istutussuunnitelmat, jotka korostavat valitsemaasi tyyliä. Kasvisuunnitelmassa on annettu vaihtoehto puuvartisille kasveille, jotta voit valita vaihtoehdoista juuri omalle menestymisvyöhykkeellesi sopivat. Kaikki on mietitty sinulle valmiiksi!

 

Valitse OMASI kolmesta eri tyylisestä puutarhasta! Hinta 47 €.

Valmis pihasuunnitelma rivitalopihalle on erinomainen lahja!