Kostea sää haittaa terassielämää ja erityisesti sen tekstiilejä. Tyynyt ja pehmusteet eivät ehdi kuivahtaa kunnolla yöaikaan keräämästään kosteudesta. Sitten kankaisiin alkavat ilmestyä pienet, tummuvat pisteet …

Puutarhaelämää viettäessä kannattaa luottaa tekstiileiden osalta uusimpaan teknologiaan ja teknisiin kankaisiin. Laadukas ja luotettava Sunbrella -kangas on jo monelle tuttu. Sitä käytetään eri paksuuksina markiiseissa, moottoriveneiden katteissa, kalusteiden pehmusteissa sekä pehmoisissa ulkotyynyissä aina helppohoitoisiin sisustustekstiileihin saakka. Kangas ei homehdu, se kestää kosteutta, kuivuu pian, on helppo pitää puhtaana ja säilyttää myös värinsä auringossa.

PuksipuuShopin ulkotyynyt on tehty Sunbrellan ja Ferrarin kankaista, jotka molemmat ovat johtavia yrityksiä säänkestävien kankaiden valmistamisessa. (Näitkö jo herkullisen turkoosin Hemse-tyynyn, joka oli kesäkuun alussa mukana tässä Kotivinkin jutussa?)

Tyynyjen hoidoksi riittää pelkkä harjaus, läikkyneiden nesteiden poispyyhkäisy tai tahrojen paikallinen poisto. Ne voidaan pestä myös käsin tai pesukoneessa. Klikkaa tästä ja löydät vielä ruoka- ja ainekohtaiset ohjeet tarrojen poistoon. Kuulostaa aika helpolta vai mitä?

Lisää vaihtoehtoihin vielä ihanat värit ja monet erilaiset mallit niin luvassa on tyylikäs ja huoleton oleskelualue. Kokosin sinulle inspiraatioksi muutamia eri tyyleihin sopivia tyynymalleja ja sävyjä. Klikkaa kuvia ja löydät lisätietoja ko. tyynyistä.
Modernin selkeään tyyliin:

Avat 2015 1080x400
Luonnolliseen tyyliin:

Hemset ja Toftat 1080x400

 

Romanttiseen tyyliin:

Bunget 2015
Oranssi on ihana kesäväri! Mieleen tulevat elokuun lämpimän hehkuiset hellepäivät. Katso tämä ´beach house´-video ja kerää kesäisiä ideoita terassiasi varten. Kalusteilla ja tekstiileillä saa ihmeitä aikaan. Klikkaa tästä ja nauti!