Nyt ne ovat täällä! Siis pimenevät illat.

Kävimme viikonloppuna Keski-Suomessa ja kotiin sunnuntai-iltana palatessamme jouduimme toteamaan, että syksy on jo pitkällä.

Oletko huomannut, kuinka puutarhasi kietoutuu jo iltavarhain pimeään?

Ilman puutarhavaloja näkymä loppuu heti lasin taakse. Kun pihalla on pimeää, tuntuu myös naapurin valaistu ikkuna olevan kovin lähellä. Puutarhan tunnelmallisesti valaisevat kiintopisteet puuttuvat silloin välistä.

Ongelmaasi löytyy nopeasti ratkaisu!

Aloitin nimittäin valmistelemaan syksyäsi jo viime huhtikuussa. Ja itse asiassa myös jouluakin. Luin paksuja tuotekatalogeja, asettelin kuvia ryhmiksi, kokosin ja karsin. Lopputuloksena syntyi pieni, tunnelmallinen kokoelma koristevaloja – puutarhaan ja sisälle.

Ei mitään liikaa tai liian vähän. Kokoelma, jossa kaikki sopivat kaikkeen ja tuovat tunnelmaa puutarhan sisäänkäynnistä, terasseille, puutarhaan ja jopa sisälle saakka. Muistin myös niitä, joilla ei ole ulkona pistorasiaa käytettävissään.

Valot toivottavat tervetulleeksi taloon – asuitpa siellä itse tai tulit vieraaksi.

Helmet valosarja 40

Nämä HELMET-valonauhat ovat loistava keksintö! Ne sopivat tontin sisäänkäynnissä pielessä olevaan tuijaan, riippapuuhun, pensaaseen tai ruukkuistutukseen. Myös kuistille tai kauemmas puutarhaan. Niiden juju piilee virtalähteessä. Pistoketta et tarvitse! Toimivat patterilla ja ajastimella. Valittavissa 40 tai 80 helmeä. Koetestaajani´ sanoi, että toimivatkin erinomaisesti.

 

Lumihiutale

Lumihiutaleet sisäänkäynnissä

Ihastuin lumihiutaleiden lasimaiseen pintaan ja välkkeeseen. Talven pakkasia enteilevät LUMIHIUTALEET sopivat kuistin ikkunoihin tai katon rajaan. Ripusta riviin tai epäsäännöllisesti leijailemaan. Facebookiin postasinkin jo kuvan lasitetulle kuistille ripustetuista Lumihiutaleista, jotka leijuvat pimeydessä ja moninkertaistuvat lasien pinnassa.

 

Valokranssi ulkona

Kuistia on ihana koristella ja joulun lähestyessä kranssi on yksi suosikeistani. Tässä kranssissa on myös valot! VALOKRANSSIN/-KÖYNNÖKSEN  monipuolisuus on plussaa. Voit avata halkaisijaltaan 46 cm kranssin 350 cm pitkäksi valoköynnökseksi – ja kiertää uudelleen kranssiksi.

 

Pikkulinnut ulkosalla

Perheen pienimpiä, ja miksei myös suurempiakin (taisin itse kuulua tähän ryhmään), ilahduttavat PIKKULINNUT. Voit asetella lintuparven terassin tai parvekkeen pöydälle, pitkälle penkille tai pihamuurin päälle. Löysitkö paikan, minne parvi voisi lakeutua sinun puutarhassasi?

Löysin niin kivoja tuotteita, että en malttanut olla jatkamatta tunnelmaa myös sisälle asti. Mukaan pääsi siis myös muutama vain sisäkäyttöön tarkoitettu koristevalo, joita en vain voinut ohittaa.

Valopallot valkoinen-harmaa-musta ripustettu

Yksi niistä oli valkoinen (ja myös tämä musta-harmaa-valkoinen) VALOPALLONAUHA, josta sainkin jo iloista palautetta erään onnellisen teinitytön äidiltä. Valkoista oli kuulemma ollut mahdotonta löytää muualta!

Valopallonauha sopii niin nauhaksi seinälle kuin peilin kehyksiin ripustettavaksi. Tai tee kuten minä – sijoitin oman valkoisen nauhani pyöreään lasimaljaan olohuoneen lipaston päälle.

 

Paperitähti seinällä h. 66cm

Joulun vastaanottaa halkaisijaltaan supersuuri, valkoinen PAPERITÄHTI! Tähän tähteen ihastuin Konstsmiden showroomissa keskellä kevään auringonpaistetta. Ripusta tähti ikkunaan tai seinälle. Tosi hieno molemmissa!

Mitä pidit kokoelmasta? Löysitkö jo oman suosikkisi tuomaan valoa vuoden pimeimpään aikaan?

Tiedätkö vielä mikä on parasta? Voit yhdistellä näitä valoja keskenään, valitsitpa niistä mitkä tahansa! Kaikki sopivat yhteen niin tyyliltään, materiaaleiltaan kuin valon sävyltäänkin. Kaikkien koristevalojen lamppuna ovat ledit ja sävynä lämmin valkoinen. Valmistaja on ruotsalainen Konstsmide, (jolta myös kuvat lainattu postaukseen.)

Klikkaa itsesi verkkokauppaan TÄSTÄ.

Kokoelman erät ovat pieniä, joten kannattaa olla NOPEA. Samalla saat valittua sopivat koristevalot tulevaan juhlakauteen ja voit keskittyä rauhassa kotisi tunnelman luomiseen.

Sekoittele, yhdistele ja valitse tarpeesi mukaan. Klikkaa tästä tai kirjoita alla olevaan kommenttikenttään ja kerro minulle, millaisen yhdistelmän sinä näistä koristevaloista kokoaisit?