Orastava kevät, kukkia ja ystäviä – mikä voisi olla ilahduttavampaa! Kaikki tämä yhdistyi eilisissä avajaisissa. Kukkakoulu oli saanut uudistetut tilat!

Meitä oli vastassa iloisesti hymyilevä Saija Sitolahti ja Järvenpään Kukkatalon väki.

Järvenpään Kukkatalo on uudistanut toisessa kerroksessa sijaitsevan Kukkakoulunsa tilat kokonaan. Uudet tilat ovat I-HA-NAT! Portaiden yläpäässä odottaa koko seinän kokoinen maalaus tummissa barokkisävyissä hehkuvasta kukka-asetelmasta. Sitten aukeaa näkymä valoisan inspiroiviin ja monikäyttöisiin koulun tiloihin.

Koko yläkerta oli koristautunut kukkiin ja kukka-asetelmiin. Juuri niin kuin Saija ja hänen taitava joukkonsa osaavat!

Kukkakoulu inspiroi

Kuohuvan, sormisyötävien ja keskustelujen lomassa meitä odotti myös pöytä täynnä ihanan keväisiä leikkokukkia. Koulun pitkissä pöydissä oli valmiiksi pieniä vaaseja. Vaaseissa vettä ja metalliverkkoa kasvien tueksi. Kasvit sai kukin valita omien mieltymyksiensä mukaan.

Olipa ihana keskittyä valitsemaan kukkia, kokeilla eri yhdistelmiä ja luoda oma kevätkimppunsa. Pöytäseurueemme löysi Kukkakoulun kurssiaikataulusta jo monta vaihtoehtoa, jotka houkuttavat kokeilemaan ja oppimaan. Varmasti monta mukavaa ja virkistävää iltaa siis tulossa!

Juhlahumua kera kukkien ja musiikin

Illan aikana pöydissä syntyi lukuisia keväisiä kimppuja. Kukkien ja asetelmien teon lisäksi meitä hemmoteltiin myös musiikilla. Juhlatunnelmaa kohottivat neljä saksofonistia Keskisen Uudenmaan musiikkiopistosta. 

Kiitos mukavasta illasta Saija, Sanna, Laura, koko pöytäseurue sekä Kukkatalon väki!

 

Kukkakoulu eli kukkakimppuja itse tehden

Maalauksellinen kukkakimppu kuulostaa ihanalta … ja varmasti näyttääkin! Rentoa, runsasta ja hieman villiäkin. Sitä kai kukkakimppujen sitominen parhaimmillaan on. Lisäksi rentouttavaa, hauskaa ja hurjan keskittynyttä. Tosi mukava, että tällainen Kukkakoulu löytyy läheltä!

Enkä minä toki tyhjin käsin kotiinkaan lähtenyt. Oman kevätkimppuni lisäksi kassista löytyi muitakin muistamisia. Lisäksi löysin juuri sopivan pienen lasipallon vaasikokoelmaani, 3-vanaisen orkidean (nyt tarjouksessa) sekä kirjahyllyyni sopivan viherkasvin.

Kevät saapui kotiin! 

Hei! Olen Sari Lampinen. Puutarhasuunnittelijana suunnittelen asiakkailleni uusia pihoja ja pihamuutoksia. Autan mielelläni myös sinua luomaan puutarhastasi paikan, jossa viihdyt – niin arkena kuin juhlassakin!
Kommentoi siis ja osallistu keskusteluun. Jaa sivu myös kavereillesi ja naapureillesi. Auta heitäkin uudistamaan omaa puutarhaansa. Maailma kaunistuu yksi puutarha kerrallaan 🙂

Oletko jo löytänyt oman puutarhatyylisi?

Saattaisit pitää laatimastani Tyylitestistä. Puksipuun Tyylitestin avulla löydät itsellesi ominaisen puutarhatyylin ja saat avuksesi oppaan, jonka avulla siirrät tyylin omaan puutarhaasi.