Viime syksynä Suuri Talo Extra -lehti teki sisustusjuttua upeasta kohteesta. (Lopputuloksen Paula Oseniuksen ottamine ihanine kuvineen näet lehden uusimmasta numerosta 1/20015.)

Kuvausjärjestelyissä tarvittiin suuuuuuret ruukut korostamaan talon sisäänkäyntiä. Sain lehdestä soiton, järjestin PuksipuuShopin Cubotti-ruukut paikalle ja sen myötä olinkin jo pian mukana kuvausjärjestelyissä.

Kartanomallisen talon sisustus on valoisa ja moderni amerikkalaiseen tyyliin. Koska perheen äiti pitää modernista tyylistä, haettiin kartanomallisen talon sisäänkäyntiin näyttävyyttä ja kontrastia suurilla, valkoisilla ja muodoltaan kantikkailla ruukuilla. Samaa muotokieltä löytyy myös valkoisiksi maalatuista ikkunasmyygeistä.

Kansikuvassa olevat Cubotti -ruukut ovat kokoa 44 x 50 x 50 cm ja 62 x 72 x 72 cm eli todella kookkaat. Näyttävän kokoinen talo vaatii siis oikeastikin ruukuilta kokoa, jotta ne eivät jää liian vaatimattomiksi. (Kuvassa olevat ruukut ovat mallia 350/Deep ja 370/Deep.)

Huomasitko lainkaan, että talon piha odottaa vielä rakentamistaan? Hyvä keino on kiinnittää huomio suurilla ruukkuistutuksilla talon sisäänkäyntiin. Katse kiinnittyy kehystettyyn kuistiin ja koti tuntuu heti kutsuvalta!

 

cubotti vaaka

 

 

Suuri Talo Extra 2015-1