Taormina

Olin viime viikolla Taorminassa, Sisiliassa. Oli myöhäinen ilta, terassi tunnelmallisesti valaistu ja taivaalla täysikuu.

Kuu hohti meren yllä ja heijasti aalloille hopeisen sillan. Vai heijastiko?

Suuntaisimme lämpimässä yössä kohti niemenkärjen näköalatasannetta. Oli aivan pimeä. Vain kylän valot tuikkivat rinteessä.

Kyllä, täysikuu loi merelle sillan, mutta hopean sijaan … se olikin hunajaisen kullanvärinen! Näkymä oli huikea! (Kännykkäkuva ei tee oikeutta näkymälle, mutta löydät kuunsillan kun oikein tarkasti katsot.)

Kuu

Täysikuu ja viimeinen iltamme Taorminassa ajoittui kesänpäivänseisaukseen.

Kuun erikoinen hunajainen hehku (´The Strawberry Moon´, kutsumanimeltään myös ´The Honey Moon´) syntyi kuun sijoittumisesta taivaalla hyvin matalalle, valon matkaamisesta viistosti maan ilmakehän läpi ja siinä olevasta kosteudesta.

Seuraavan kerran saman pehmeän kultaisen kuunvalon voi nähdä kesäkuussa 2062.

Ellei … päätä tunnelmoida Honeyn kultaisen hehkuisessa valokehässä.

Honey night PuksipuuShop.fi

Honey-puutarhalyhty on Serralungan uusimpia uutuuksia ja nyt saatavilla myös PuksipuuShopissa.

Toimittajat ovat olleet myös kiinnostuneita Honeysta ja olen lähettänyt sen kuvia myös sisustuslehteen.

Eikä ihme! Keksimme sille varmasti monta käyttöä:

  • Kaipaatko terassillesi tunnelmavaloa? >> Sammuta kattovalo ja nosta terassille Honey -lyhty tai pari. Säädä valon kirkkaus ja värisävy mieleisiksesi. Voit valita tasaisen pehmeän valon tai tunnelmallisen kynttilänliekkiefektin.
  • Entä onko sinulla kauempana puutarhassasi oleskelualue, jolla ei ole valaistusta? >> nappaa Honey mukaasi ja aseta se haluamaasi paikkaan pöydälle, puun oksalle, maahan … Et tarvitse virtapistoketta. Honey on jo latautunut omalla alustallaan.
  • Onko mökkisi saunapolku pimeä? >> Ota Honey kantoon, säädä sopiva kirkkausaste ja nosta se saunan portaille odottamaan paluutasi.
  • Haluaisitko viettää ´venetsialaisia´ ja olla huolehtimatta paloturvallisuudesta? >> Ei hätää Honey-lyhtyyn voit luottaa. Se sopii myös sisälle märkätiloihin.

Väriä vaihtavat ledit ovat mainio juttu – voit asettaa värin haluamasi tunnelman tai teeman mukaan.

Ja ledi ei todellakaan kuluta juuri virtaa, joten voit käyttää sitä huoletta niin usein kuin haluat!

Ihanasta Honey-lyhdystä voit lukea tarkemmin täältä.

Klikkaa tästä verkkokauppaan -vaaka

 

 

 

PS. Lisää ideoita valaistukseen löydät aiemmasta blogipostauksesta, joten klikkaa TÄSTÄ.

Jos pidit lukemastasi, ja haluat saada ilmoituksen uusista blogipäivityksistäni, TERVETULOA mukaan. Samalla voit testata, mikä on sinun puutarhatyylisi. Saat ilmaisen e-oppaan oppiaksesi oman tyylisi perusteet.