Marketanpuiston Puutarhatapahtuma lauantaina 26.5.2018 klo 10 alkaen!

Joko olet tutustunut Marketanpuistoon ja sen näytepuutarhoihin? Vai onko sinulla ollut jo pidempään tapana aloittaa kesäkautesi Puutarhatapahtuman kautta ja lähteä tyytyväisenä kotiin kassit täynnä perennojen taimia tai erikoisuuksia kasvimaallesi?

Viime vuoden tapaan olen itsekin jälleen Maisemasuunnittelijat ry:n osastolla kollegojeni kanssa kertomassa pihasuunnittelusta ja vastaamassa kysymyksiisi.

Jos olet suunnittelemassa pihaprojektia – joko uudistuksia olevalle pihalle tai rakentamassa uutta uudistalopihaa – tule kuulolle. Pidämme maisemasuunnittelija Päivi Sundmanin kanssa juuri sinulle tarkoitetun yleisöluennon aiheesta ”Piha suunnitteilla ? – Huomioi nämä 5 tärkeää asiaa”. Löydät meidät Lampola-rakennuksesta klo 11.30. Esitys kestää kysymyksineen noin tunnin verran. Keskustelua voimme jatkaa vielä Maisemasuunnittelijoiden osastolla Marketanpuiston infopisteen luona.

Marketanpuiston löydät Kehä III:n varrelta osoitteesta Pehtorinkuja 3, Espoo.

Lauantaina on odotettavissa hieno sää, puisto täynnä tuote-esittelyjä, taimia ja tietoiskuja. Tule tekemään hankintoja puutarhaasi ja saamaan uusia ideoita!

Tule juttelemaan ja kertomaan kuulumisia! Nähdään puistossa!

PS. Tässä kuvassa puutarhasuunnittelija työn touhussa mittaamassa ja perehtymässä uudistettavaan pihaan. Muutos tulee olemaan huima, kun lähes unohdetut pihaneliöt otetaan tehokkaasti käyttöön, suunnitellaan oleskelualue ja lisätään uudet keväästä syksyyn kukkivat istutusalueet.