Jos olet toteuttanut kanssani viimeisimpien blogipostauksieni tehtäviä, olet tehnyt jo paljon puutarhasi yleisilmeen kohentamiseksi! Hienoa!

Vielä viimeinen silaus ja puutarhasi on valmis juhlajärjestelyjä varten.

Oletko kiinnittänyt huomiota puutarhasi rajauksiin? Oli sitten kyse kajaleista tai kanttaamisesta, molemmilla on sama, tehostava vaikutus.

Selkeärajainen kanttaus korostaa puutarhan linjoja, istutusalueita ja tuo kaiken vain jotenkin niin paljon tyylikkäämmin esille!

Sinulla on tässä projektissa muutama vaihtoehtoinen toteutustapa: 

1. Voit toteuttaa rajaukset perinteisesti ja käyttää työssä kanttausrautaa TAI

2. Voit ottaa avuksesi reunalistat, joita valmistetaan mm. betonista, metallista tai muovista. (Unohda muinaisten vuosien vihreät, aaltoilevat muovilistat!)

Jos käytät listoja, asenna niiden yläpinta nurmen maanpinnan tasolle, jotta voit helposti ajaa nurmen toinen rengas listan päällä rullaten. Päällystetyillä pinnoilla voit jättää listan reunaa halutessasi näkyviin.

Tämän puuhan jälkeen koko puutarhasi yleisilme on uudistunut ja raikas! 

Kiitos, että sain auttaa sinua puutarhasi ehostamisessa. Toivon, että nautit siitä nyt vieläkin enemmän.

Valmiina siis juhlimaan!

Puutarhaterveisin

PS. Jos haluat vinkkejä, kuinka viimeistelet uudistuneen puutarhasi juhlapaikaksi ja järjestät ikimuistoiset puutarhajuhlat, ota avuksesi laatimani e-opas 10x Vinkit puutarhajuhlien järjestämiseen.

 

Oppaan kymmenen kohdan avulla tiedät mm. minkä värisiä kukkia kannattaa valita iltajuhliin, jotta kukinnot eivät katoa hämärään, kuinka toteutat kerroksellisen valaistuksen ja miten varmistat sisustamalla iloisen puheensorinan heti vieraiden saavuttua.

Opas on tehty tiiviiseen ja tehokkaaseen tyyliin. Sitä seuraamalla organisoit juhlapaikan järjestelyt helposti – mitään unohtamatta.

Nouda oma oppaasi TÄÄLTÄ ja järjestä ikimuistoiset juhlat! >> 

Jos pidit lukemastasi, ja haluat saada ilmoituksen uusista blogipäivityksistäni, TERVETULOA mukaan. Samalla voit testata, mikä on sinun puutarhatyylisi. Saat ilmaisen e-oppaan oppiaksesi oman tyylisi perusteet.