Lahjakortti – Pihasuunnittelu verkossa

297,00

Jos etsit lahjaa puolisollesi, vanhemmillesi, anopille, siskolle, hyvälle ystävällesi…, jonka tiedät pitävän kasveista, puutarhanhoidosta ja nauttivan uusia ideoista, on lahjakortti – Pihasuunnittelu verkossa mieleinen valinta.

Lahjakortti on voimassa kesäkuun 2024 loppuun. Voit tulostaa lahjakortin verkkosivulta tai lähettää sen sähköisenä lahjansaajalle.

Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Lahjakortti – Pihasuunnittelu verkossa on mieleinen lahja pihanlaittajalle. Apua niin puutarhapulmiin, tsemppiä alkavaan kauteen kuin ammattitaitoinen apu hifistelijälle. Voit antaa lahjaksi suunnitteluapua kautta Suomen.

Lahjakortin tilaus toimii seuraavastikirjoita kassalla Tilauksen kommentit -kohtaan: Lahjan saajan nimi sekä puhelinnumero ja/tai sähköpostiosoite.

Lahjakortin hankkiminen onnistuu verkossa:
Voit halutessasi tulostaa lahjakortin. Löydät lahjakortin alla olavasta linkistä. Kortti on 2-sivuinen pdf, jonka voit tulostaa kaksipuoleisena haluamassasi koossa esim. kortti tai A4  ja laittaa sitten valitsemaasi lahjakuoreen.

Tai voit lähettää lahjakortin sähköisesti vastaanottajalle.

Voit tulostaa tai tallentaa lahjakortin TÄÄLLÄ.

Lahjan lunastaminen: Lahjan saaja voi varata itselleen sopivan suunnitteluajan suoraan ajanvarauskalenteristani www.puksipuu.fi sivustolla tai soittamalla minulle p. 050 3316 091. Ohjeet löytyvät myös lahjakortista.

Piha muuttui silmien edessä uudeksi suunnitelmaksi. Ihan kuin olisi katsonut television pihamuutosohjelmaa omasta pihasta. Tuntuu, että tuli kerralla hyvä kokonaisuus, joka tarvii enää toteuttaa. Omalle pihalle sokeutuu niin kovasti, että on hyvä kun joku katsoo sitä tuorein, ammattilaisen silmin. Sarilla on miellyttävä ja erittäin havainnollinen esitystapa, jota on mukava ja helppo seurata.” Heidi ja Harri, Pyhäjoki

”Puutarhakonsultaatio etänä sujui mainiosti. Molemminpuolinen etukäteen valmistautuminen auttoi keskittymään toiveisiin ja ongelmakohtiin tehokkaasti. Kasvi- ja materiaalivaihtoehtojen tutkiminen ruudulta yhdessä oli helppoa. Puhelutallenteen avulla niihin palaaminen myöhemmin on mahdollista eikä omia muistiinpanoja tarvittu. Lämmin suositus!” Elina Karvonen, Espoo

Voit lukea lisää pihasuunnittelusta verkossa ja asiakkaiden kokemuksista täällä.

Lisätietoja: Lahjakortti – Pihasuunnittelu verkossa