Moderni skandipiha – Valmis pihasuunnitelma

49,00

Rentoudu huonemaisella pihallasi ja uppoudu vihreän eri sävyihin.

Tämä moderni Valmissuunnitelma sopii pihoille, jotka ovat kokoa leveys 4-7 m x pituus 7-11 m. Näppärästi ja helposti!

Toteuta itsellesi helppohoitoinen ja näyttävä puutarha. Lue alla lisää suunnitelmapaketin sisällöstä!

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

´Valmis pihasuunnitelma rivitalopihalle´ on laatimani valmis kokonaisuus Tee-se-itse-pihanlaittajalle. Sen pohjapiirustus, oikea mitoitus, valitsemani pintamateriaalit ja istutukset on kaikki mietitty valmiiksi puutarhaasi varten.

Moderni skandipiha -mallipuutarha on alunperin julkaistu Viherpiha -lehdessä. Valmis pihasuunnitelma syntyi toiveista saada tarkka mitoitus, materiaalivalinnat sekä  istutussuunnitelma oman puutarhan toteutusta varten.

Musta ja valkoinen yhdistettynä selkeisiin linjoihin ja luonnollisiin materiaaleihin muodostavat tämän MODERNIN PUUTARHAN perustan. Muotoonleikatut kasvit, koristeheinät sekä erilaiset lehtimuodot ja tekstuurit tuovat monivivahteisuutta puutarhan kasvipalettiin. Skandityylissä kasvillisuus on ennen kaikkea vihreää. Kukinnot ovat pääosin valkoisia, joskin mukaan eksyy myös ripaus laventelin siniliilaa.

Valmissuunnitelma mukautuu tonttisi mittoihin. Se venyy tai pienenee menettämättä tyyliään seuraaviin kokoihin:  pituus välillä 6,8 – 11 metriä ja leveys välillä 4 – 7 metriä. Suunnitelman koon mukauttaminen on esitetty selkein esimerkein. Suunnitelman peruspiha on kokoa 9 m x 5 m.

Istutussuunnitelman kasvillisuus koostuu kestävistä ja helppohoitoisista kasveista. Ne on suunniteltu pääosin etelään – länteen avautuville pihoille. Menestymisvyöhykkeet on huomioitu puolestasi. Kasvit sopivat vyöhykkeille I – VI eli aivan Etelä-Suomesta  pohjoiseen lähes Rovaniemi – Kajaani linjalle saakka. Puuvartisille kasveille on ilmoitettu sopiva vaihtoehto kullekin menestymisvyöhykkeelle.

Valmissuunnitelmasta löydät seuraavat piirustukset ja ohjeet puutarhasi toteutusta varten:

 • yleiskuva näyttää, millainen valmiista puutarhasta tulee
 • mittapiirustus auttaa sinua mitoittamaan puutarhan ja sijoittamaan kaiken kohdalleen suunnitelman mukaisesti
 • materiaalisuunnitelma toteutusvinkkeineen kertoo millaisista päällystemateriaaleista, rajauksista ja tuotteista puutarhasi koostuu
 • materiaaliluettelo määrineen toimii sinulla ostoslistana tuotteita hankkiessasi
 • istutussuunnitelma näyttää jokaiselle puutarhan kasville sen sijainnin
 • kasviluettelo sisältää 14 kasvilajia kappalemäärineen

Koe onnistumisen iloa ja nauti omasta puutarhastasi!

 • sisältää pohjapiirustus, mittapiirus 2 kpl, materiaalisuunnitelma toteutusvinkkeineen 2 kpl, materiaaliluettelo, istutussuunnitelma 2 kpl sekä kasviluettelo
 • 12 sivua
 • toimitus sähköpostitse
 • tulostettavissa koossa A4 100% heti tilauksen tehtyäsi
 • suunnittelu Sari Lampinen Puutarhasuunnittelu Puksipuu

 

PS. Jos pohdit, mikä kolmesta Puksipuun valmispihan tyylistä on omasi, käy tekemässä laatimani ilmainen tyylitesti. Klikkaa TÄSTÄ!

 

© Sari Lampinen, Puutarhasuunnittelu Puksipuu