Pihasuunnittelu verkossa Sarin kanssa

297,00

Sinulla on paljon ideoita, mutta ET LÖYDÄ RATKAISUA PUUTARHAPULMAASI.

Tarvitset jonkun auttamaan sinua, jotta PÄÄSET TAAS ETENEMÄÄN SUJUVASTI.

Se on TÄSMÄLLEEN sitä, mitä minä teen. Autan sinua mielelläni!

Lue alta ohjeet ja varaa OMA henkilökohtainen suunnitteluaikasi.

 

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Oman puutarhan suunnittelu ja toteutus on aivan ihanaa! – yhtä aikaa luovaa ja haastavaa. Samalla saa nähdä konkreettisesti työnsä tuloksen. Joskus voi kuitenkin tulla eteen kohtia, joita ei vain millään saa ratkaistua? Jotain puuttuu, mutta mitä se voisi olla? Pihasuunnittelu verkossa Sarin kanssa auttaa sinua silloin!

Tälläisissä pulmatilanteissa olen auttanut monia. Keskustelemme yhdessä ja kerron sinulle näkemykseni, kuinka voit kehittää piha-aluettasi eteenpäin tai ratkaisemme yksittäisiä ongelmakohtia puutarhassasi.

Pihasuunnittelu verkossa sopii valitsemasi piha-alueen suunnitteluun. Kyseessä voi olla esimerkiksi etu- tai takapiha, terassialueen uusi muoto ympäristöineen, tarvittava näkösuoja tai uusien toimintojen sijoittaminen osaksi puutarhaa. Lukuisien konsultointi-  ja suunnittelukohteiden kokemuksellani autan mielelläni myös sinua!

Varaa oma pihasunnittelu verkossa Sarin kanssa seuraavasti:

 1. Varaa suunnitteluaikasi ensin TÄÄLTÄ.
 2. Ajanvarauksesi yhteydessä vastaa puutarhaasi koskevaan kyselylomakkeeseen. (Voit palata täydentämään kyselylomakettasi tai lisätä valokuvia myös myöhemmin.)
 3. Palaa sen jälkeen takaisin tänne kauppaan ja maksa varauksesi ennen tapaamistamme. Saat vahvistuksen maksusta.
 4. Tapaamme netissä. Lähetän sinulle suoran linkin, jota klikkaamalla voit osallistua niin tietokoneelta, tabletilta kuin kännykältäkin. Halutessasi saat myös tallenteen suunnittelusessiostamme.
 5. Aloitamme tapaamisen ja suunnittelun varaamaasi aikaan. Näkemisiin!

 

Verkossa tapahtuvaa suunnitteluapua varten tarvitset:

 • nettiyhteyden
 • tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen

 

Palvelu sisältää:

 1. Saat ratkaisut heti.
 2. Sinun ei tarvitse tehdä muistiinpanoja, sillä saat halutessasi videotallenteen tapaamisestamme.
 3. Varaa suunnittelutapaamiseen aikaa 1 tunti.
 4. Tapaamisen lisämateriaalia pihasi toteutuksen ja ylläpidon tueksi.

Hintaan sisältyy suunnittelutapaaminen verkossa, ennakkovalmistautuminen sekä alv. 24%.

Puutarhapulmasi auttaa ratkaisemaan puutarhasuunnittelija Sari Lampinen Puutarhasuunnittelu Puksipuusta.

Puksipuu on perustettu v. 2004. Pihasuunnittelua verkossa jo vuodesta 2017.

 

****

 

Anna lahjakortti ystävälle tai läheiselle – voimassa kesäkuun 2024 loppuun.

Mieleinen lahja pihanlaittajalle. Apua niin puutarhapulmiin, tsemppiä alkavaan kauteen kuin ammattitaitoinen apu hifistelijälle.

Lahjakortti on valmiiksi pdf-muodossa, voit tulostaa sen kaksipuoleisena, sujauttaa kuoreen ja sitten se onkin jo valmis annettavaksi!

Jos annat verkkokonsultoinnin lahjaksi, mainitse kassalla Tilauksen kommentit -kohdassa: Lahjan saajan nimi sekä puhelinnumero ja/tai sähköpostiosoite.

Lahjansaaja voi varata sopivan suunnitteluajan suoraan ajanvarauskalenteristani sivustolla www.puksipuu.fi  tai soittamalla minulle p. 050 3316 091.

Voit tulostaa mieleisen lahjakortin TÄÄLLÄ.

 

***

 

Kokemuksia etupihan laajalle rajaistutusalueelle saaduista ratkaisuista:

”Oli todella matala kynnys ottaa yhteyttä näin verkossa. Tämä tuntui tosi helpolta vaihtoehdolta! Otin ennakkoon muutamia valokuvia pihasta ja sain tarvitsemani suunnitteluavun. Toimi oikeasti tosi hyvin! Tuli selkeästi, että näin tekee. Itse olin miettinyt jo pitkään, selaillut kuvia enkä oikeasti ollut keksinyt mitään. Skype oli yllättävän helppo, vaikka nyt eka kertaa sitä käytin. Onnistui loistavasti pelkällä älypuhelimella! Suosittelen kyllä heti naapurillekin, joka on myös pohtinut omaa pihaansa.”

Hanna-Mari Virtanen, Sotkamo

 

Rivitalohuoneiston takapihan tilankäytön ja puutarhan uudelleen suunnittelu:

”Olimme pohtineet jo jonkin aikaa pienen rivitalopihamme uudelleenjärjestelyä, koska viljelylaatikot kaipasivat enemmän aurinkoa ja ruokailuryhmä suojaisampaa paikkaa. Meillä oli ajatuksia uudesta järjestyksestä, mutta emme päässeet eteenpäin. Innostuimme Puksipuun verkkovalmennuksesta ja tilasimme netistä Puksipuun Suunnitteluapua puutarhapulmiisi – henkilökohtaisesti verkossa –palvelun.

Tavatessamme verkossa Sari tarkensi vielä ennakkoon lähettämiämme kuvia ja lähtötietolomaketta. Hän jakoi näytössä kuviamme ja yhdessä kävimme pihaa kohta kohdalta läpi. Tunnin keskustelun jälkeen meillä oli selvä suunnitelma pihan uudelleenjärjestelyyn. Yllätyimme, kuinka tehokkaasti valmennus toimi. Mukava, kun Sari kuunteli tarkasti toiveitamme, jotka pystymme toteuttamaan. Koimme, että saimme verkkovalmennuksesta paljon enemmän kuin osasimme odottaa.

Kirjoitimme keskustelusta mustiinpanot samana iltana ja jo seuraavana iltana aloitimme pihan uudistuksen. Tapamme mukaisesti uudistamme pihaa pikkuhiljaa. Suosittelemme Puksipuun verkkovalmennusta!”

M&J, Jyväskylä, IG:ssa @pikkupihamme