Takapihan uudistus – terassialue, pergolakatos ja uudet istutusalueet

Suunnitteluprojektin kuvaus

Selkeät, modernit linjat, mielenkiintoiset näkymät sekä oleskelualue suurellekin joukolle ovat avainasemassa tässä puutarhassa. Lehtikuusipation eri tasot rytmittävät tilaa ja luovat yhtenäisen kokonaisuuden uuden pergolakatoksen kanssa.

Myös puutarhan kasvipaletti on selkeä ja moderni – koristeheiniä, kompakteja havuja ja tekstuuria tuovia perennoja. Värimaailma on kellertävänvihreää, vihreän eri sävyjä, valkoista sekä tehosteena tummaa viininpunaista.

Klikkaa TÄSTÄ ja lue lisää pariskunnan puutarhatoiveista sekä puutarhan suunnittelusta.

Kohteen tiedot

Asukkaat Aikuinen pariskunta

Valmistumisvuosi 2013

Terassialueen pinta-ala 66 m2 

Suunnittelu Puutarhasuunnittelu Puksipuu 

 Viherrakentajat Rainset ja Saarnivaahtera 

Erityistä Monikäyttöinen terassialue ja sihen liittyvä pergolakatos

Suosittelemme. Sarille syntyi heti näkemys toiveistamme. Yhteistyö oli luotettavaa ja asiantuntevaa. Lopputulos ilahduttaa meitä ja perhettämme.
Heli, Tuusula

Juttu Viherpihassa 1-2016

Ennen

 Puutarha elokuussa 2015

Puutarha keväällä

Puutarhan kuvasi toukokuussa 2014 valokuvaaja Paula Osenius. Ohessa Paulan ottamia valokuvia, jotka esittelivät puutarhan Suuri Talo Extra -lehden kesänumerossa 3-2014.

Terassialueen kesäisen sisustuksen loihti sisustussuunnittelija Pia Närhi, Sisustus-Närhi Oy:stä. Sisustus Närhi toimitti myös terassimarkiisin, osan kalusteista sekä tekstiilit ja sisustuksen pientuotteet.

Suuret ruukut mm. PuksipuuShop. Ruukkujen istutukset Järvenpään Kukkatalo.

 

Puutarha syksyllä

Syksyllä halusimme juhlistaa puutarhan valmistumista. Kokoonnuimme lämpimälle teekupposelle pergolakatokseen ja kertasimme yhdessä onnistunutta projektia. Samalla puutarha sisustettiin syksyistä terassikautta ja takkatulen loisteessa pidettäviä illanistujaisia varten.

Tekstiilit ja sisustuksen pientuotteet sisustussuunnittelija Pia Närhin Sisustus-Närhistä. Ruukut PuksipuuShop.

Puutarhan viherrakentaminen 1-6

Terassialue ja sitä ympäröivä puutarha valmistui kesällä 2013.

Jos olet kiinnostunut näkemään, millaisia vaiheita puutarhan rakentaminen vaati tai haluat tietää sen taitavista toteuttajista, klikkaa oheista linkkiä ja voit aloittaa lukemisen 6-osaisen juttusarjan ensimmäisestä osasta.

 

Piditkö näkemästäsi?

©2021 Puutarhasuunnittelu Puksipuu | All Rights Reserved | +358 (50) 3316 091 | Contact