Romanttinen piha metsän reunassa – Kartanomallinen Kannustalo

 

Suunnitteluprojektin kuvaus

Lapsiperhe toivoi ryhdikästä ja romanttista puutarhaa, joka kehystäisi kartanomallista taloa. Puutarhan toivottiin tuottavan iloa niin lapsille kuin aikuisillekin.

Viileäsävyiset, runsaasti kukkivat kasvit ovat tärkeä osa tätä romanttista puutarhaa. Oleskelualueiden yhteydessä on jatkuvaa kukintaa keväästä syksyyn. Istutusalueiden linjat ovat luonnollisen aaltoilevat. Tontin rajoja kohti siirryttäessä kasvillisuus muuttuu luonnonmukaisemmaksi.

Tiloista toiseen avautuvat näkymät tekevät puutarhasta vaihtelevan ja mielenkiintoisen.

Laajahko tontti on jaettu istutusalueilla eri tiloihin. Näin sinne sopivat oleskelualueet, leikkimökki, pelinurmi, halonhakkuut ja muut arkea helpottavat ratkaisut. Kauneus, käytännöllisyys ja helppohoitoisuus kulkevat käsi kädessä perheen arjessa.

 

Kohteen tiedot

Asukkaat Lapsiperhe

Valmistumisvuosi 2008

Suunniteltu alue omakotitalon pihapiiri 

Toteutus maansiirtotyöt maanrakennusurakoitsija, kiveykset Vihreä Borealis, perhe tehnyt paljon itse mm. kaikki istutukset      

Erityistä Näkymät puutarhan sisällä sekä pihan yhdistyminen rajalta alkavaan metsään

Ilman ammattilaisen apua emme olisi itse pystyneet toteuttamaan unelmiemme pihaa. Pihassamme yhdistyvät kaikki sille asetetut toiveet – ruusupuutarhasta jalkapallokenttään! Pihan toteuttaminen ja ylläpito on helppoa suunnittelijalta saamiemme ohjeiden avulla. Upea piha, joka ei vaadi meiltä liikaa pysyäkseen kauniina! Pihamme vain paranee vuosi vuodelta

Perhe Tuusulasta

Juttu Viherpihassa 1-2016

Ennen

Jälkeen

Ennen-Jälkeen: Uudistontin muutos vehreäksi puutarhaksi

Laajahko tontti näyttää entistäkin suuremmalta muutaman oleellisen suunnitteluratkaisun vuoksi. Katso Ennen-Jälkeen kuvista, kuinka uudistontti yhdistettiin tontin rajalta alkavaan metsään.

Etsitkö puutarhasuunnittelijaa? Autan mielelläni.