Perinteistä New England -tyyliä

Raikasta sinililaa ja limettiä runsautta

Suunnitteluprojektin kuvaus

Puutarha puhkesi kukkaan istutussuunnittelun ja uuden kasvillisuuden myötä. Tyyli-ideoita haettiin perinteisistä New Englandin yksityispuutarhoista.

Oleskelualueen ympäristöstä toivottiin näyttävää ja koko kesän kukkivaa. Seinustalla oleva istutusalue suunniteltiin kokonaan uudestaan ja sen pariksi lisättiin kaareva istutusalue terassin pitkälle sivulle. Nyt terassilla saattoi kahvitella kukkarunsauden keskellä!

Kohteen tiedot

Asukkaat Lapsiperhe Valmistumisvuosi 2011        Pihan pinta-ala n. 500 m2  Toteutus Istutusalueiden teettäminen kaivuusta kasvualustaan. Kasvillisuus perheen istuttama.  Erityistä Puutarha uudistettiin lisäämällä istutusalueita ja suunnittelemalla olevat istutusalueet uudelleen.

Pihasta puutarhaksi uusilla istutuksilla!

Tällä pihalla säilytettiin ennestään olevat terassi ja pihakäytävät. Pihauudistus päätettiin toteuttaa lisäämällä istutusalueita ja uusimalla jo olevien istutusalueiden kasvillisuus.

Puutarhaan lisättiin myös näkösuojaistutuksia sekä maanpeittokasveja vehreyttämään kohtia, joissa nurmi ei viihtynyt. Puutarhan istutusten sävymaailma on valkoista, sinistä, vaaleanpunaista ja limettiä. Keväisin puutarhassa hehkuvat kerrotut tulppaanit!

Klikkaa kuvaa ja kuvat avautuvat kokonaisina katseltavaksesi:

Kaipaako puutarhasi uudistusta?