Valmissuunnitelma rivitalopihalle - Nopeasti. Edullisesti.

 

Onko sinulla uusi tai kunnostusta kaipaava rivitalopiha? Mietitkö, mitä kasveja laittaisit itämään ensi kesää varten? Oletko kyllästynyt kasvien jatkuvaan siirtelyyn? Odotatko jo malttamattomana pääsyä puutarhaasi?

>> Mittatarkka valmissuunnitelma auttaa sinua aloittamaan vaikka HETI ja säästää monelta pulmalta. Valitse omasi kolmesta vaihtoehdosta!

Valmissuunnitelma on sinulle, jos…

– haluat nauttia puutarhan tekemisestä ja toteuttaa pihasi itse

– piha-alueesi on kooltaan seuraava: leveys 4 – 7m x pituus 7 – 11 m.

>> Joustavan ja tarkasti mietityn pohjaratkaisun avulla voit muuntaa pihasuunnitelman juuri oman tonttisi kokoon. Mukana seuraa selkeä ohje.

>> Kaikki kasvit menestymisvyöhykkeineen on valittu sinulle valmiiksi. Et koe enää epävarmuutta taimiostoksilla  tai haali heräteostoksia. Säästät hankkimalla oikeat kasvit heti kerralla!

 

Periaatteet valmissuunnitelmien takana:

Tee-se-itse-pihanlaittajille laatimani valmissuunnitelmat saivat alkunsa Viherpiha -lehteen laatimistani mallipihoista sekä asiakkaitteni toiveista saada niistä tarkat ohjeet kasvi- ja istutussuunnitelmineen. Näiden toiveiden pohjalta toteutin sarjan valmissuunnitelmia, joissa pätevät samat periaatteet kuin muissakin laatimissani puutarhasuunnitelmissa:

Tilankäyttö

Helppous

Oma tyyli

 

Hyvin suunniteltu tilankäyttö on avain onnistuneeseen puutarhaan! Saat sopivasti mitoitetut tilat oleskeluun sekä puutarhasi istutuksia varten.

 

Helppous on ollut yksi suunnittelua ohjaavista ajatuksistani. Oikeat kasvivalinnat ja helppohoitoisuutta lisäävät ratkaisut auttavat sinua myös puutarhaa hoitaessasi!

 

Oma tyyli on tärkeä puutarhassakin! Pihasuunnitelmissa on siksi valittavissa kolme erilaista vaihtoehtoa – moderni, romanttinen ja luonnollinen.

Valmissuunnitelma on käytössäsi SAMAN TIEN, kun haluat aloittaa pihasi laittamisen! Saat sen itsellesi parilla klikkauksella ja voit aloittaa vaikka HETI.

Suunnitelma on mitoitettu tulostettavaksi A4-kokoisille arkeille. Piirustukset ja ohjeet etenevät yleiskuvasta mitoitukseen, materiaaleihin ja lopuksi kasvisuunnitelmiin. Samassa järjestyksessä, kuin itse toteutat pihasikin. Sivuja on yhteensä 11 kpl.

 

Mukana pihan materiaalit

Valmissuunnitelma säästää sinut materiaalien etsimisen ja vertailun vaivalta. Saat luettelon sopivista pinta- ja rajausmateriaaleista sekä tarkat tuotenimet ja värisävyt. (Valitsemistani tuotteista on saatavissa useampiakin värejä, joten voit helposti vaihtaa sävyä tarvittaessa.)  Mukana on lisäksi puutarhaasi sopivat ruukut sekä muita pihatuotteita.

 

Kasvillisuus istutussuunnitelmineen

Suunnitelmapakettisi sisältää myös kasvi- ja istutussuunnitelmat, jotka korostavat valitsemaasi tyyliä. Kasvisuunnitelmassa on annettu vaihtoehto puuvartisille kasveille, jotta voit valita vaihtoehdoista juuri omalle menestymisvyöhykkeellesi sopivat. Kaikki on mietitty sinulle valmiiksi!

 

Valitse OMASI kolmesta eri tyylisestä puutarhasta! >>

Valmissuunnitelma sopii erinomaisesti myös lahjaksi!

©2018 Puutarhasuunnittelu Puksipuu | All Rights Reserved | +358 50 3316 091 | Contact | Tietosuojaseloste (GDPR)