Jotkin asiat nousevat välillä esille lähes joka yhteydessä – koiranpennut kun haaveilet omasta koirasta, vauvat odotusaikana, herkullisen värinen neule syysviimoilla, se ihana printtikuosi …

Minulla se on ollut nyt kesän kääntyessä syksyyn – valosarja! Se pompahteli esiin Helsingin keskustan ikkunasomistuksissa ja Pinterestissä (kyllä niitä tuli myös pinnailtuakin ja paljon käyttöideoita löydät sen lopputuloksena täältä.)

Ripustin oman valosarjani kuistin seinälle, missä se tuo juhlan pieniinkin iltateehetkiini. Siihen ihastuttuani varasin heti pidemmän version, jonka ripustan juhlien aikaan pergolaan villiviinin joukkoon riippumaan. Puitteet juhlalle on nopeasti luotu tai kirjaimellisesti … ripustettu.

Näitä Konstsmiden valosarjoja minulla on nyt pieni pino PuksipuuShopin toimistollani. Mikä tarkoittaa itä, että toimitusaika on NOPEA … vain 2-3 arkipävää!

Erä ei ole suuren suuri, joten vain nopeimmat ehtivät saada omansa.

Minua ilahdutti kovasti se, että lamput ovat kestävää ja kevyttä kirkasta muovisekoitetta eli siis TURVALLISET. Sopivat myös sisäkäyttöön.

Nämä mallit valitsin syksyn valikoimista:

Pitkiin nauhoihin 
Jatkettava Valosarja PARTY kuistille, pergolaan, puutarhaan…

10-lampun sarjoissa
Kuistille, mökille, saareen, omenapuuhun … Valosarja LYHTY

Tässä jo melkein odotan iltaa – kirja kainaloon, teekuppi käteen, pieni kierros puutarhassa syysvuokkoja ihaillen ja sitten viltti sylissä terassille valonauhan hehkuun lukemaan.

Mitäkö luen? Tällä hetkellä menossa Katja Orraisen Heinäopas – Koristeheinien käyttö viheralueilla. Hienoa saada kotimainen kirja lukuisien ulkomaisten rinnalle!

Mitä sinä luet tällä hetkellä?

Kirjoita kirjavinkkisi alle. Kerro, mitä hyvää olet kirjasta löytänyt. Joku saattaa löytää itselleen juuri sopivan kirjan sinun suosituksestasi.