Kiitos yhteisestä suunnittelutapaamisestamme! Löydät ohesta lisäresursseja puutarhasi toteutuksen tueksi

Lataa alta tarvitsemasi ohjeet ja tallenna ne tietokoneellesi pdf-muodossa. Näin ne ovat sinulla valmiina pihasi rakentamista ja istuttamista varten. Mukana on myös pihan hoito-ohjeita, joilla jaksotat tehtävät helposti vuodenaikojen mukaan.

Sivulta löytyy myös hyödyllisiä linkkejä, joihin kannattaa tutustua.

Materiaalit ovat ladattavissasi tämän viikon ajan.

Lataa koostamani Puutarhan rakentamisen ja hoidon yleisohjeet -opas ja työkirja alla olevasta linkistä avuksesi puutarhasi toteutukseen.

Opas on pdf-muodossa ja siinä on 50 sivua.

Oppaan tallentaminen: 1) klikkaa alla ’Lataa opas tästä’. 2) Valitse nettiselaimesi yläpalkista ’Arkisto’ (tai vastaava) ja sieltä kohta ’Vie PDF:nä…’ (tai vastaava komento). 3) Sitten sinulle aukeaakin laatikko, jossa voit valita minne opaasi tallentuu.

Muita hyödyllisiä ohjeita

Kivituhkapäällysteen käyttäminen pihan  päällysteenä – rakennekerrokset ja asentaminen.

Ohjeita liuskekiveyksen rakennekerroksiin ja asentamiseen.

Pihaliuskekiviasennuksen laatuluokat sisältää neljä eri luokkaa haluttujen kantavuus- ja routimattomuusvaatimusten mukaisesti.

Erilliset ohjeet sekä puuterassin perustuksiin että rakenteeseen

Nurmikon perustaminen ja hoito

Betonikivivalmistajien yhdessä tuottama Pihakivien asennusohje.

Inspiraatiota ja ratkaisuja

🌸 Inspiraatiota, ratkaisuja ja uusia näkökulmia pihasi laittoon löydät myös blogista.

🌸 Pidetään yhteyttä myös somessa – löydät minut Instagramissa @puksipuu ja Pinterestissä SariLampinen

🌸 Jos haluaisit kirjoittaa suosituksen Puksipuun palveluista ja suunnittelutapaamisestamme, ottaisin sen ilomielin vastaan. Voit esimerkiksi kertoa, millaiseen ongelmaan hait ratkaisua ja miten Puksipuun palvelu auttoi sinua pihasi laitossa eteenpäin. Voit lähettää suosituksesi ja mahdollisen kuvan sähköpostitse suoraan minulle: sari.lampinen@puksipuu.fi. Lämpimät kiitokset!

Pihasi muutos on nyt alkanut! Se on antoisa matka, josta kannattaa nauttia. Muista myös valokuvata toteutuksen eri vaiheita, jotta voit myöhemmin ihastella aikaansaamaasi muutosta.

Kaikkea hyvää puutarhasi laittoon!